• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,908
Onaj tko bude nas uspio udružiti toga će odmah proglasiti svecem. Nas povremeno udruži nogomet ili slične cirkusarije i to traje kratko, a ono što čini našu egzistenciju nam je nebitno. Čudan smo mi narod. Zato su nam uvijek bili gospodari drugi. Neće se to promijeniti, ne treba gajiti iluzije. Zato pomalo odumiremo kao narod, a na naše prostore se pomalo naseljavaju drugi. Moglo bi se desiti da naši unuci i njihova djeca budu nacionalna manjina u vlastitoj državi.
Pa tada neće više biti naša. Naše žene ne žele rađat djecu, u Zagrebu same ljevičarke feminstice.

• Like
Reactions: ZJ

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
147
Pozdrav!
Kaže danas ministar isplata svega do 01.04.
Bilo je na Agroklubu da će biti ravnatelj agencije 9. U emisiji pa ne mogu naći,zanima me kad bi mogli krenuti sa isplatama...
Vjerojatno pred sam kraj 3 mjeseca.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,694
Gledam ministra kako lupeta o udruživanju, a ne dotiče se glavnog problema, a to je uvoz.
Da nema uvoza mi smo za 7 dana gladni. Za nikako stanje u hr poljoprivredi koliko god je kriva kad koja vlast toliko je kriv balkanski menatlitet seljaka. Mozda cak i vise je seljak kriv.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
467
Da nema uvoza mi smo za 7 dana gladni. Za nikako stanje u hr poljoprivredi koliko god je kriva kad koja vlast toliko je kriv balkanski menatlitet seljaka. Mozda cak i vise je seljak kriv.
Sami smo si krivi jer uredno biramo političke vlasti koje otvoreno i neskriveno promoviraju politike zatiranja sela, zatiranja industrije i potpune predaje i zatiranja državnog suvereniteta.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
467
Jeli dodjeljeno više ili manje litara od prošle (2025) godine? Prošle godine su znatno povećali u odnosu na pretprošlu.

Najnoviji postovi

Na vrh