Ja tu ne bi ništa diro.Nemojte se sekirati, sve bude dobro. Bitno je da smo pokazali karakter.
meni po svakoj mjeri ispada nekih 20e po Ha.Koliko je ostalima isplaćeno po Ha za koju mjeru?Po izračunu sa Agroneta je skoro sve isplaćeno, eventualno je ostalo par posto. Iako u izračunu nije upisan tvpv koji naravno donosi najviše novaca.. ima li tko sličnu situaciju?
Meni svake godine smanjivaju prava po hektaru za 10 god doći ćemo na nuluŠto ti znači cjelokupni poticaj? Do sada su isplaćeni tzv. avansi za tri mjere. Ostalo ide u ovoj. Onda nikako ne može biti da je smanjen cjelokupni poticaj. Da li si dobio odluku? Tamo piše što ti je isplaćeno. Svaka mjera posebno. Kad to provjeriš onda vidi koliko ti je manje isplaćeno i za koju mjeru. Pitanje je i koje mjere si upisao u zahtjevu. U Pravilniku pišu iznosi koje možeš dobiti uz odstupanje 10%. Za neke mjere nije bitno da li su parcele zelene u monitoringu jer postoje i druge obveze koje moraš ispuniti. Npr. edukacija preko Savjetodavne službe. Na ovako postavljeno pitanje nema konkretnog odgovora.