• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
209
Prosle godine je krenulo tek u 3.mjesecu za stoku, a ekoloska pocetkom 5.mjeseca. Ako su rekli da ce sve biti isplaceno do Uskrsa, onda nekom logikom bi vec trebalo sada u veljaci nesto krenuti i kapati na racune…🤔
Ne nužno. Ovisi kad su stvoreni preduvjeti (kontrole i drugo). S obzirom da eko više ne kontroliraju ispostave, nego samo kontrolne stanice dostavljaju izvješće/potvrdu/štogod, ima nade...

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
214
Hm zanimljivo, vidim da stoji trošak zaposlenih pa me zanima :)
Ugl, planiram od 01.04.2026 zaposliti jednog radnika za stalno, tj tehnički on kod mene već radi zadnje 2g preko studentskog ugovora ali ta prava gubi krajem mjeseca zbog završetka faksa pa me zanima jel tko pokušavao ili dobio preko HAMAG zajmova sredstva za takav oblik troška?!
Svakako ću ga zaposliti od 01.04 ali čisto informativno da vidim jel se isplati vremena i truda za podnošenje papira itd tj koliko imam šanse...dosad sam čuo da su kolege dobijali sredstva samo za nabavku repromaterijala pa ako tko ima kakva iskustva nek podijeli, hvala unaprijed :)

Najnoviji postovi

Na vrh