• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,946
Jeeeee, onda nikaj. Ja bih im napisal sve kaj ih ide, ali da se ne zna da sam to ja napisal. Da li mi možda netko hoće posuditi nakratko svoju e-mail adresu? Hvala unaprijed.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
603
Anonimnom anketom želiš saznati kako korisnici doživljavaju uslugu, ovakovm anketom žele saznati tko konkretno što misli. Poslije će reći da su imali anketu i da nisu imali prigovora na rad agencije. Naravno da nisi imao prigovora - kada se možeš osvetiti svakome tko prigovori. A i što drugo možeš očekivati kada se okolo maše diplomama iz Travnika?

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
496
Jeeeee, onda nikaj. Ja bih im napisal sve kaj ih ide, ali da se ne zna da sam to ja napisal. Da li mi možda netko hoće posuditi nakratko svoju e-mail adresu? Hvala unaprijed.
Ja sam napisao sve što ih sleduje . Da svima treba dat otkaz i da su uhljebi.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,946
Ja si mislim pitati tečeka Imbru za e-mail adresu. On je gluhi i ne čuje pak možda nebu razmel za kaj mi treba. E, ak dobim adresu onda bum im napisal sve i svakaj i na kraju bum potpisal tečeka. Nek se zna tko su i kaj su. Samo transparentno i bez straha. Koga se mi morame plašiti?

Najnoviji postovi

Na vrh