• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

#Pajdaš

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
274
Ja evo kad nešto objavim jedino kolega Pajdaš iznese mišljenje ili savjet... Ostali ne pamtim
Na jednom skupu u Zg-u prije 2g pitali nas sudionike gdje najčešće nalazimo korisne informacije, iskustva u vezi proizvodnje, općenito poljoprivrede u HR, ja sam se šokirao kad ih je sigurno 2/3 i više diglo ruke za forum, očekivao sam da će ih najviše biti za facebook.
Po meni forum je puno bolje mjesto za podijeliti nego ostale društvene mreže, grupe na fejsu itd, jer je organiziranije, imaš temu za sve itd. Lakše se snaći kad ti nešto treba :)

Najnoviji postovi

Na vrh