• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

makjud

Aktivni član
Tu od
20 Ožu 2025
Poruka
190
I kazu isplatit ce sve a od svega fali et mislim da ce se jednom shvatit da nas dobro lazu i je..

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
26
Placali budu do kraja ovog i cijeli sljedeci tjedan, tako da ne trebate odmah panicarit.
A kad do rijese onda ce rijesavat ove koji su imali kontrolu na terenu ili prijavljivali slucaj vise sile..pa ce se i to krenut placat uskoro..

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
67
Nazvao,nevidi ništa za isplatu,dala broj za eko sheme,još ste uvijek u administrativnoj kontroli..znači para nebude tak skoro...
Ja se nadam da će oni to isplatiti kako treba,jer meni je sjela samo neka sića,a nemam sankcija nikakvih..U kontroli sam samo sa travnim trakama a kad sam zvala ne uklapa im se stanje na polju od stanja u agronetu,ništa veliko...

Najnoviji postovi

Na vrh