• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

#Pajdaš

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
276
Ugl da prenesem jel vidim i dalje vas ima puno, jako puno kolega iz sela je zvalo, a neki su išli i u agenciju. Tko je imao konzervacijsku i prethodnih godina, i ove godine opet nije bilo uspostave sekundarnog usjeva, tj drugu ili trecu godinu zaredom 'krši' pravila tj nema uspostave ljetnog pokrovnog (zbog više sile) kolege su dobile od 35 do 70e/ha konzervacijska, kako tko. Praktički skoro svi su slali i agrogtf fotke i račune leguminoza i pokrovnih smjesa kao dokaze, nitko nije dobio više od 70e/ha. Susjed nije ništa od toga slao pa je dobio jednako po hektaru za konzervacijsku i leguminoze kao ovi koji su to uradili pa im sad soli ranu 😂 😂
A jednom su rekli ako mu ništa ne bude isplaćeno do 30.lipnja da onda piše žalbu i pošalje sve dokaze o računima za leguminoze i pokrove i slike polja kao dokaze. Tragikomedija je što je već poslao.....
Ali puno više je onih koji nisu dosad ništa dobili za konzervacijsku i leguminoze, koliko primjećujem kod kolega iz sela, skoro svi takvi bez ikakve uplate dosad su rekli da su imali kontrolu na terenu prošle godine...
Zvali me danas na taj sastanak da im svima napišem žalbu, počet ću naplaćivat, 100e po žalbi. Računajući samo ove koji su danas bili na sastanku već sam prešao 5000e. Treba se baciti u taj biznis, po svemu sudeći ima veliku budućnost 😄
Ove godine izgleda baš dosta kontrola na terenu, mislim da sam nedavno negdje pročitao da agencija traži nove zaposlenike za kontrolore, znači ove godine očekujte još više kontrola...

Najnoviji postovi

Na vrh