• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,112
Evo ministar se pohvalio,da prvi put u povijesti,sve je isplaćeno do Uskrsa .
Taj nema pojma gdje je šupalj. Takvu informaciju su mu dali pa ju on samo prosljeđuje očito bez provjere. Neka napiše gdje mu se mogu javiti svi oni koji isplatu nisu dobili ili ju nisu dobili u cijelosti.

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
666
Nigdje @lijeskakc ...
Evo dali nam rok 2 tjedna da prijavimo ovo za sjetvu a taj novac bude valjda za Božić 2027.
Obzirom da od suše ni s a ni od certificiranig sjemena c...nastavi niz....💩

Seronjader

Član
Tu od
25 Lip 2025
Poruka
48
Vrlo vjerojatno su isplatili ljudima ispod 100 ha,koliko znam kolege u okolici,nitko nije dobio ni cent od većih.ovo je samo propaganda i bacanje pijeska u oči.
Nemam više snage ni biti sarkastičan
Tak da ....Sretan Uskrs ljudi....

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,259
Ja dobio poštom da vratim 105e jer mi je isplaćeno 2023 za raznolikost usjeva previše.
Imam 30 dana da vratim.
Vratit ću do sljedećeg uskrsa,jer moram administrativnu kontrolu obavit,kontrolu na terenu,godišnji,bolovanje,i sve peripetije koje će me snaći dok ne vidim da li mi je ipak tih 105e pripalo s razlogom ili ne.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
213
Traži uvid u kompletnu dokumentaciju, potvrdu isplata, tko je odobrio isplatu, da li je obaviještena EU, da potvrde da nije prijevara i da je stvarno APPRRR koji traži isplatu, sve neka bude ovjereno od javnog bilježnika, neka sve predaju preko agroneta, pošalju na email, potpišu i neka ti ravnatelj agencije osobno uruči (jer jedino za njega možeš biti siguran da stvarno radi u APPRRR)... Traži geolocirane agroGTF slike iz trenutka isplate.
i obavijesti da trenutno imaš previše posla i da ćeš razmotriti njihov zahtjev kada dođu na red, svakako do Božića, osim ako ne uđu u administrativne i druge kontrole.

Najnoviji postovi

Na vrh