Ninna_0708
Novi član
- Tu od
- 25 Lis 2022
- Poruka
- 8
Koja ste banka vI koji ste dobili danas? Zna li netko oko koliko inace sjeda u Erste banci, dosad je bila druga pa neznam kako ide 
Dobar dan, ja sam ime i prezime i javljam se u vezi gospodatstva 1234... vazno je da im posaljes MIBPG i mozes ostavit kontakt broj, mene su znali par puta nazvat da mi dodatno pojasne nesto.a sta napisat na mail.
A šta da napišem ili pitam. Ta i ta županije ime prezime kad će bit isplata? Tak neš?
ZABAKoja ste banka vI koji ste dobili danas? Zna li netko oko koliko inace sjeda u Erste banci, dosad je bila druga pa neznam kako ide![]()
E to ne znam, ali vele da i sutra ide dosta toga pa možda bude i to..Dali možda znaš kad ide Tvpv brdsko planinska
Je nama 2 tura tvpvJel ikome bilo sta danas
Koliko po ha?Je nama 2 tura tvpv
Meni puni iznos, nakon što dvije godine geotagiram. Prije toga mi ostali dužni za 2023.Koliko po ha?
Ja sam dobio 2 uplate sve zajedno 120 eura za 2,5 ha.
Ovo sa stajskim i nakon današnje uplate (koja je bila neka sica) nešto gadno ne štima. Sve drugo mi je puna isplate ili nešto sitno fali. Znaš li mozda hoće li za stajski gnoj ići jos isplata?Danas ide još uplata za stajski gnoj, tvpv mediteran, ekološka, duhan i dobrobit.