• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

pungas

Aktivni član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
154
Lani ko je bio u zelenom dobio ke predujam sredinom desktop mjeseca...ostali kako su parcele pozelenile tako dobiju

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
229
Ove godine su mi mnoge "čak i iz satelita očito uredne" parcele... žute. Toliko o tome

čoban1990

Novi član
Tu od
10 Svi 2024
Poruka
10
Ja ne znam zašto ali su meni sve zelene :) nikada nije bilo tako

Posljednje uređivanje od moderatora:

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
171
Danas će na vladi biti predstavljen novi paket mjera pomoći građanima i poljoprivrednicima...

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
372
A poljoprivrednici zadnja rupa na svirali, ništa za nas po običaju.
I kad nešto objave to samo bude za medije a nama na kraju veliko ništa.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
921
Danas će na vladi biti predstavljen novi paket mjera pomoći građanima i poljoprivrednicima...
Da ne ispadne kao i za certificirano sjeme.Ako radiš sa organizatorima proizvodnje i sjeme uzimaš na ugovor, ne možeš priložiti račune jer ih plaćaš kompenzacijom poslije žetve, a to je nakon određenih datuma i automatski nisi prihvatljiv.Treba vidjeti kakve će kvake ubaciti za jesensku sjetvu.

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
826
Agro gtf, tko je slikao livade koje služe za košnju i napasivanje, meni nece na prvoj stranici napred, stavim 0 za grla jer samo kosim

Najnoviji postovi

Na vrh