• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Daday

Novi član
Tu od
10 Ožu 2022
Poruka
26
Ni meni neće poslije stranice 1, bez obzira koliko grla stavim...
I bez obzira koji datum stqvim od/do? Ekran se samo "protrese"?

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
3,058
Jel koga zajebava agro gtf aplikacija. Meni nece nikako
I mene zajebava već 2 mjeseca, u zoni za slikanje neće okinuti fotografiju,
prijavio sam problem u agenciji ali nema odgovora.
Svejedno oni i dalje natrpavaju zadatke. 💩

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
56
Ja im neću slikat nista nek rade ekspertnu procjenu sami prosle godine sam sve bio slikao i za 5 dana nakon slikanja najavila se kontrola, dal je iko imao situaciju da mu kontrola dolazi dvije godine zaredom kod mene su bili lani i bilo je manje vise sve u redu dal bi ih mohgao ocekivati ovu godinu dal je ko imao takvog iskustva da dodu dvije godine zaredom

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
56
Jer doslovno ima ljudi koje ja znam da im kontrola nikad nije bila od kad je otvoren opg a primaju izdašne potpore

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
854
Dali rade u agenciji zahtjev za potporu za acerticifirano sjeme ili moramo sami preko agroneta?

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
45
Ja im neću slikat nista nek rade ekspertnu procjenu sami prosle godine sam sve bio slikao i za 5 dana nakon slikanja najavila se kontrola, dal je iko imao situaciju da mu kontrola dolazi dvije godine zaredom kod mene su bili lani i bilo je manje vise sve u redu dal bi ih mohgao ocekivati ovu godinu dal je ko imao takvog iskustva da dodu dvije godine zaredom
Ako su ti našli nekakvo kršenje onda je standardna procedura da ti opet dođu u kontrolu.

Najnoviji postovi

Na vrh