Isti slučaj,opet im ništa ne štimaAgro gtf, tko je slikao livade koje služe za košnju i napasivanje, meni nece na prvoj stranici napred, stavim 0 za grla jer samo kosim
I mene zajebava već 2 mjeseca, u zoni za slikanje neće okinuti fotografiju,Jel koga zajebava agro gtf aplikacija. Meni nece nikako
Rade i u agenciji.Dali rade u agenciji zahtjev za potporu za acerticifirano sjeme ili moramo sami preko agroneta?
Treba i na računu moraju biti ine i prezime vlasnika opg,meni nisu uzeli zahtjev posto imam običan račun.dali treba predati racun za prijavu za pomoč za sjetvu sa certificiranim sjemenom''?
Ako su ti našli nekakvo kršenje onda je standardna procedura da ti opet dođu u kontrolu.Ja im neću slikat nista nek rade ekspertnu procjenu sami prosle godine sam sve bio slikao i za 5 dana nakon slikanja najavila se kontrola, dal je iko imao situaciju da mu kontrola dolazi dvije godine zaredom kod mene su bili lani i bilo je manje vise sve u redu dal bi ih mohgao ocekivati ovu godinu dal je ko imao takvog iskustva da dodu dvije godine zaredom