• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
922
Nešto sam krivo poslao kod prijave za certificirano sjeme.Da li se prijava može kako poništiti ?Mislim da sam ne mogu, ali da li može ako odem u agenciju?
Zna li netko iz iskustva?
Hvala.

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
172
Nešto sam krivo poslao kod prijave za certificirano sjeme.Da li se prijava može kako poništiti ?Mislim da sam ne mogu, ali da li može ako odem u agenciju?
Hvala.
U kojoj rubrici na agonetu je ta prijava? Nigdje ju ne mogu naći...

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
53
Hvala.
Ne možeš poništiti.
Ali zadnja dva dana prije kraja prijave budu svima omogućili da ponovno učitaju dokumente.

Anita0109

Novi član
Tu od
13 Ožu 2020
Poruka
6
Hvala.
Zovite u agenciju i oni će vam dati broj od svojih informatičara firme koja im to radi,ja sam im morala poslati mail zašto da storniraju

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
58
Pogledajte agronet monitoring ja imam saroliki svih boja parcele i evo danas mi stoji ekspertna procjena da a jucer je ne pisalo izgleda da idu pripreme za isplatu predujam nadajmo se ps. Nisam slikao nista

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
58
Monitoring se jednom tjedno ažurira probjeri na nekoj od parcela pise li ekspertna procjena da

Posljednje uređivanje od moderatora:

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
207
Zna li netko kako podnijeti zahtjev za "Kupnja sadnica CERT kategorije voćnih vrsta i/ili vinove loze iz Programa potpore sjetvi certificiranog sjemena i sadnji certificiranih sadnica". Kada u agronetu dođem na mjesto gdje treba podnijeti zahtjev. Pokušam ubaciti kopiju svog računa i ne ide. Dobijem odgovor da server ne može prihvatiti taj format datoteke. Slao sam pdf.

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
703
SKANDAL U MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE: PLATILI 1,5 MILIJUNA EURA ZA SUSTAVE KOJIH NEMA, A SAD PLAĆAJU I ODRŽAVANJE!

Ministarstvo poljoprivrede platilo je 1,5 milijuna eura za digitalne sustave koji - ne postoje!

👉Kako otkriva Nacional, još 2023. i 2024. godine ugovoreni su sustavi digitalnog registra kopitara, registra peradi, sustav digitalne svjedodžbe, informacijski sustav sljedivosti životinja.
Sustavi nikad nisu isporučeni, nisu operativni, niti su u funkciji a Ministarstvo je unatoč tome počelo plaćati i njihovo održavanje!

I TO NIJE SVE:
Na natječaj za održavanje registra peradi, kopitara i digitalne svjedodžbe javile su se "dvije tvrtke istog vlasnika" - što je izravno protivno Zakonu o javnoj nabavi!

👉Nacionalov izvor tvrdi da su obje tvrtke u vlasništvu kontroverznog zagrebačkog poduzetnika Vinka Kojundžića, koji je, prema njihovim informacijama, na web stranici Clepe naplatio izradu web stranice čak 540.000 eura.

Nakon dobivanja ugovora predmet isporuke nikada nije isporučen niti je specificiran neskladno odgođenim specifikacijama, a odgovorna osoba u Ministarstvu omogućila je isplatu u punom iznosu.

👉Ministarstvo je u međuvremenu, kako piše Nacional, pokušalo prikriti propuste primopredajnim zapisnicima za neispunjene sustave, iako sustavi nisu isporučeni ni testirani.

👉Dok se poljoprivrednicima komplicira svaka prijava u ARKOD-u i dokazivanje poljoprivredne aktivnosti na terenu, u Zagrebu se milijuni isplaćuju za sustave koji ne rade i koji ne postoje!!

Pitanje za Ministarstvo: Tko je odgovoran?

#poljoprivreda #ARKOD #MinistarstvoPoljoprivrede #skandal unfurl="true"]https://www.facebook.com/share/p/19Zuxib3cG/[/URL]

Bitno nek se nas kontrolira ...

Na vrh