Planiram neku mini-farmu u mirovini. Više kao hobi, zanimacija. Domaća hrana bi bila dobrodošao nuzproizvod.Nista drvo zemljak, samo blok ili cigla! U drvo ce ti se zavuci tekuti i onda si najebao 😊 Kad pravis uradi to kako treba da mozes da ocistis ne od drveta kao sto je neko na prethodne poruke uradio. Ovo ti je moj savjet iz iskustva
Ja idem ovu zimu u izgradnju, kokošinjci će biti od drvene konstrukcije, zatvoreno sa tvorničkim ostacima od ispune za PVC vrata. To su kao daske različitih širina i dužine 2,1m. Sredina je stirodur, plašt plastika. Cijena 500kn/40m2. Tekutovi me ne brinu jer ih planiram povremeno zaprašiti sa dijatomejskom zemljom. Inače ju uspješno koristim protiv žiška. A tek nedavno sam saznao da djeluje na tekute, grinje, pseće buhe itd.... A ekološka je...Planiram neku mini-farmu u mirovini. Više kao hobi, zanimacija. Domaća hrana bi bila dobrodošao nuzproizvod.
Između ostaloga, držao bih desetak kokica (i pijetla) i to rase amrok. Za jaja i meso. Kokošinjac bih radio drveni (dosta mi je betona i cigle), a iznutra bih ga sasvim obložio pocinčanim limom. Čak što više, kuteve bih zapunio silikonom (kao da radim akvarij). Pretpostavljam da onda ne bih smio imati problema s tekutima. Je li to točno?
Kolega, da nisi možda slučajno dodal nulu kod kvadrata, ili se radi o ostacima (odrescima) koji se rasprodaju za bagatelnu cijenu.Ja idem ovu zimu u izgradnju, kokošinjci će biti od drvene konstrukcije, zatvoreno sa tvorničkim ostacima od ispune za PVC vrata. To su kao daske različitih širina i dužine 2,1m. Sredina je stirodur, plašt plastika. Cijena 500kn/40m2. Tekutovi me ne brinu jer ih planiram povremeno zaprašiti sa dijatomejskom zemljom. Inače ju uspješno koristim protiv žiška. A tek nedavno sam saznao da djeluje na tekute, grinje, pseće buhe itd.... A ekološka je...