Na Njuškalu imate nekoliko različitih modela koji bi mogli odgovarati vašim potrebamaMolim preporuku . Kupujem plastenik 5 puta 17 metara sa 2 bočna otvaranja i 2 vrata . Sa dostavom i montažom u Čakovcu . Hvala
Agroservis virovitica ako bi sam radio.Molim preporuku . Kupujem plastenik 5 puta 17 metara sa 2 bočna otvaranja i 2 vrata . Sa dostavom i montažom u Čakovcu . Hvala
I kakvi su rezultati nakon prošle sezone, za koji dan počinje nova.Bilo je i malih prepravki
Još par sitnica i pusta se u pogon.
jedino je problem sto se ne može vise smanjiti količina peleta. Potrošnja je malo jače od kg
Ventilator obavezan za odvodnju plinova.
Potrošnja je najmanja moguća malo ispod kg/hI kakvi su rezultati nakon prošle sezone, za koji dan počinje nova.
Kolika je potrošnja dok je vani -5 i kolika je unutrašnja temperatura? Možeš li kontrolirat temperaturu?
Ja grijem 30x5 (Master BV170) stalna temperatura 15 stupnjeva. Potrošnja je u prosjeku 35 litara lože ili dizela na noć l. Sezona oko 1500 litara no 2020 je litra bila 3.30 a sad je 8 kn.
Da vidis ja imam bez ventilatora.Na ložištu nema pepela ventilatori odvuku u cijev. Imao sam jedno čišćenje u sezoni.
U čašici ostane malo šljake koja se očisti prije paljenja svaki dan.
Znači dimovodne cijevi su na betonu s jedne strane je peć koja gori a na kraju dimovodnih cijevi je ventilator koji izvlači dim van plastenika. Da nema ventilatora imaš pun plastenik dima jer nema standardni dimnjak. Ventilator se pali kada se pali peć. Radi dok radi peć. Ruku ne možeš držati ni na početku a bome ni na kraju dimovodnih cijevi.Znači ti koliko sam skužio sve upuhuješ u plastenik, nemaš dimnjak?
Samo dim izvlačiš van u početku?