Ne znam u koju temu bih postavio temu pa ako moderator nade prikladniju molio bih da premjesti. Znaci trazim firmu koja bi od aluminija napravila ruku za tresac za vocke (Stihl 451) jer original ruka ne moze uhvatiti malo deblje vocke. Ovdje kod mene ne znam nijednu koja bi to uredno napravila. Pa ako tko zna da mi javi?
Mali od Traktora,
Što tebi pomaže ako ti dam adrese od par firmi iz metalne branše iz VŽ koje to mogu napraviti za čas posla. (Mogao sam ti napisati, ali nisam htio, jer ti nije prikladno - donesi k' meni i kolegama u našu radionu, pa dok ti spiješ vani dvije pive to ti bude zgotovljeno. Ne, ne zajebavam te, pišem ti istinu.)
Budeš tada došao iz Đakova u VŽ da ti to naprave. Dakle cijena materijala i izrade plus tvoji troškovi dolaska / prijevoza. Na dosta pristupačan način sam ti nastojao dati savjet da to možda ne mora biti nekakva specijalna firma - koja bi ti bila i skupa. Može se to odraditi na način sam svoj majstor.
Koliko vidim da si pokazao jaku osjetljivost na onu malu razliku u težini između težine kuke od aluminija i kvalitetno izrađene kuke od čelika.
Vidim i da se ponašaš kao da se duriš na sve koji su te pokušali savjetovati. Meni svejedno duri se, nitko te nije vrijeđao. Ja sam ti napisao u šaljivom tonu o tome da li si kao radnik dobro razrađen - ako ti je to prelilo čašu ISPRIČAVAM TI SE JAVNO.
Primi na znanje: da ja svakodnevno radim među nekoliko stotina metalaca, izuzetnih stručnjaka, marljivih ljudi. Teško da bi ti sada vjerovao što sve i kako izadimo u našoj sredini.
Završavam s ovime konstatacijom da bi ja sebi napravio tu kuku od čelika, imala bi par dekagrama više, našarafio bi ju na taj stroj od 15 kila i veselo bi tresao grane. Ne bi se durio kao što ti sada to radiš. Ako je original od aluminija nije sveta krava, mi drugi se snalazimo na koje kakve načine samo da nam život ide dalje.