• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IZVOZ GNOJA I GNOJOVKE

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
uf, uf, napeto, ti bi prije doma vgrezel nek na polju :(wasntme):

i ja sam za vikend malo vježbal, ali ručno tovarenje :icon_axe:

sreća pa nije ni istovar tak, to sused posudi prikolicu pa je lakše.

upload pics

picture upload

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Otac je zimus vozio i isto prerovao bascu, a ja sam sad još produbio kolotrage toliko da prvi most struze gore po zemlji, a 35-taka nisam ni pokušavao uvesti kraj hrpe da je brže tovariti, vec sam kopru ko korpu iznosio van i tovario na livadi.

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
Evo tu se vidi kak vodoravni fino samelju drek,a si videl kak je orginal nosač za vile.

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Evo tu se vidi kak vodoravni fino samelju drek,a si videl kak je orginal nosač za vile.

nosač je orginal delani po štilju :icon_lol:

a prikolica stvarno lepo dela, malo jači ler gas, prva spora i uživaš

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Ja sam sa Zetorom 3511 negdje pola gasa i prva direkt laganini. Vidim vi to dobro djubrite :). Gledam ljudi plaćaju gnoj, a ja ga mogu dobiti besplatno samo ga trebam natovariti i izvesti na svoje njive, ali moji kažu ne treba im..

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
eh, da imam svoj utovarivač i prikolicu i gnoja kolko mi srce želi badava, vjeruj mi da bi mi sve parcele svake godine tak izgledale. Puno je bolji stajnjak nego umjetnjak, manje zagađuje, pospješuje kvalitetu tla, rahli zemlju....
ono kaj sam se uvjeril da ne može bez umjetnog čak i ako je stajnjak, al ga treba puno puno manje.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ja imam tolko gnoja kaj je samo za vrt pognojiti :icon_rofl:
Eh da imam zabadava, ja odma nabavim đubretarku i tovarim sa bambijem 6100 :icon_e_wink:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Problem je sto ovaj gnoj sto bi ja mogao voziti na svoje njive, morao bi ručno tovariti, jer nije na dobrom mjestu za utovar naletnim utovarivacem. Jedino bi možda mogao onaj grajfer na tockove na tom mjestu tovariti.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Uh, i meni da netko da gnoj zabadava sve zemlje bi gnojil..
Ekipa mi je u kompletu..

Inace to je slika od prije 2, 3 godine, ali postava je i dalje ista, sa par stotina sati vise.. :D:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
I ja sam u subotu opet malo vozil đubre :)

Atlas je opasan stroj, mali ferko je večinom bio u zraku :D:

Vozil sam malo i dans, ali nemam slike!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma velika đubretara je isprvna, ali nisam ju koristio od 11. mjeseca prošle godine, ovo što smo tokom zime i proljeća vozili radili smo sve s malom pošto je jednoosovinka pa pritišće traktor, al svejedno bez velikog traktora nije išlo.
Tek sam sad mogo voziti s malom đubretarom i 565 u jedno brdo i išlo je u subotu bez problema.

Danas smo izvuki veliku đubretaru iz šupe, podmazali ju, pretresli ju, nategnuli lance i išla je odmah u gnoj, izvukao sam 2 ture što mi je falilo na jednoj parceli da ju sutra mogu izorati.

I moram reći da se toliko prosušilo da sam vozio sa 539 :), ali sam manje tovario, jer kad ju nakrkačim pošteno nemože je 539 vrtiti, krepava kad se nabije hrpa iza na valjke :)

U srijedu je akcija kod kolege Belca, 40-50 prikolica, pa eto tim povodom starta velika đubretara u pogon :)

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
U srijedu je akcija kod kolege Belca, 40-50 prikolica, pa eto tim povodom starta velika đubretara u pogon :)

da sam bar bliže, ak ništ drugo da pomognem gledanjem :) :(clap):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Jučer 18 ,danas 21 ,natovarena kod Bogeca,ostalo još sigurno 70 prikolica,možda sutra stavim koju sliku,krepan sam

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja sam danas završio sa gnojem doma.

Sutra ranom zorom akcija "Đubre", Zetori napadaju kod kolege Belca :)

Posljednje uređivanje:

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Startali i mi danas sa gnojnicom.

Prilozi

• DSC_0192 (Large).jpg
    DSC_0192 (Large).jpg
    30.6 KB · Pregleda: 236