A onda ti je je kolko toliko ok, da ti je Z3511 ne bi te bolila noga
. A i lakši je volan na Zetoru.. Gdje kacis ti taj utovarivac gore? Ne smiješ tamo gdje ide toplinger?
Pa jel se na zetoru lakse stisce kvacilo? Ne stisce se ni na mojim Imt-ima tesko, zapravo skroz lagano, ali kad ga stalno moras tiskati, tj noga se ne skida s njega pa utrne..
A volan je lagan dok je korpa puna, dok nije onda je tezak jer na ovom traktoru je komplet volan u banani, od puza do cijelog prednjeg kraja koji vapi za remontom..
Da kacim ga tamo gdje i toplinger, znam da se nebi smjelo al tak se vec godinama radi..
Pucala je vec ploca ispod sjedala i jednom se komplet hidraulika razletjela, jedino je pumpa prezivjela, ovo drugo je novo stavljano..
Al nije ni cudo, taj traktor zadnjih 20 god je tovario cca 40 prikolica godisnje, ajd dobro, zadnje dvije tri godine tovari 25, 30 jer je stoke manje..
Imaš mjesta koliko vidim, ovaj traktor na kojem ti je utovarivač sparkiraš skroz do gnoja, tako okrenut kako je na slici, a s drugim stanes s prikolicom pokraj. Po meni bez problema utovariš 90 % gnoja tako.
Ma nema mjesta, jer sa svake strane je neka gradevina i nema bas nekog manevra s paukom, a gnojiste je dosta dugacko (duboko) tako da ovaj ni nebi mogao do kraja, a i prikolicu bi morao pomjeravati za kad bi punio prednji, a posebno zadnji dio..
Da mi je prednji utovarivac na ovom traktoru bilo bi lakse, ali onda treba i servo volan..
Ma utovari se i ovako, a kaj da moramo s rukama, nebi ni vozili.. :icon_eyes:
: