• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jabuke

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,759
Zanima me ima li netko iskustva sa stupolikim trešnjama i koliki je prosječan rod po jednom stablu?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,553
imam ja negativno... TJ. ukras su u dvorištu pa nije baš negativno. Lijepo izgledaju , ali ako bude kila ploda, ja sretan.... Ma kakva kila...pola kile max

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,329
Na koju dubinu da posadim ovu sadnicu jabuke?
Jel ovo mora skroz ići u zemlju gdje je cijepljena ili to može biti iznad zemlje?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,329
Zbunilo me to kad na sadnici ima zemlje, kao da je i spoj bil prekriven zemljom.
Znači spoj mora biti van zemlje?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,553
Spoj mora biti izvan zemlje.

A sve je od zemlje jer je vjerojatno stajalo u trapu pa kiša itd.

On ti je bio u rasadniku u zemlji malo iznad korjenove Bale. Pravilo je kad je dobra sadnica da se sadi 5-10 cm dublje od onog što te bio u rasadniku. A opet da je 10-20 cm cijepno mjesto iznad zemlje.

Najnoviji postovi

Na vrh