Nije kasno, najavljuju kise iduci tjedan, pa ono...
Ja sam sijao 14 kj zobi i to mi je prvi puta da ju sijem... sta ja znam, kad su mi prodavali sjeme (kupovao od dvojice) prva reprodukcija, i obadvojica su rekli da treba 150kg/kj. ja nikako ziv da natjeram IMT sijacicu da baci 150kg/kj, u najvecoj brzini do kraja otvorena... I zovem covjeka od kojeg sam kupio zobi koju je protjerao kroz trijer i vice: "Ma koji ku..c 150 na jutro, ne treba ici vise od 120 i to je puna kapa! Sij 100-110kg i to ti je to!"
Nista, stelaj sijacicu na 110 i sij... posijao tu "prociscenu zob" i krenuo sijati zob "direktno iz kombajna" sto sam kupio od kolege. Za nju sam malo jace otvorio sijacicu (u grubo 120kg/kj), pa cemo vidjeti kako ce na kraju ispasti.
Netko je gore napisao da ce kupiti OLT sijacicu i s njom zob sijati... Samo cu reci: SRETNO... Imaju ih ovdje, pa i sjemenska zob zna zastopati, a ova domaca, nema sanse da ju proguta OLT sijacica. OLT je pravio jako precizne sijacice koje se jako fino znaju nastimati i one su super za djeteline, psenicu, jecam, cak i soju siju s njima ovdje, no svi koji ih imaju i sjemensku i tavansku zob siju rasipacima, kazu, manje je zivciranja...