• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JD 6030

• Temu pokrenuo Željko
  • Datum prvog posta

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
ŠANANA kaže:
Ajde molim te kakvo je to stavljanje slika, daj to sve ispočetka postavi u velikom formatu il bar adresu na veliki format postavi, ništ ovako ne vidim, a traktor je legenda :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:
problem je u tome sta sam ja stavio u velikom formatu !...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
a stavljam prek imageshack-a, a možeš i prek photobocketa, al one me nešto zezal zadnji put, al imageshack radi :!:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
ŠANANA kaže:
a stavljam prek imageshack-a, a možeš i prek photobocketa, al one me nešto zezal zadnji put, al imageshack radi :!:

pa da ja sam stavio preko imageshacka u dimenzijama 800x600

Å

Željko

Guest
Mistick42 kaže:
podravac kaže:
Željko? John deere ti je dosao sad u petak ha??
nije njemu je dosao jos u trecem mjesecu ..jel tako ???

Tako je! Došo je u 3. mj. ali prošle godine!
Mistick24 Cestitam, najbolji izbor!

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Željko kaže:
Mistick42 kaže:
podravac kaže:
Željko? John deere ti je dosao sad u petak ha??
nije njemu je dosao jos u trecem mjesecu ..jel tako ???

Tako je! Došo je u 3. mj. ali prošle godine!
Mistick24 Cestitam, najbolji izbor!

hvala , hvala

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
TX75 kaže:
i mistick
kakvi su prvi dojmovi? :)
prvi dojam kad je doso je bio ovo " :shock: " a onda kad sam naucio voziti super ;) :mrgreen:

U

ursus4514

Guest
Ovako kazete SDF JE BOLJI OD JD-A u oranju sam se vozio u 6920 SE ide kao metak sa 4 br okreatcem vogleom 14 cola ali vozio sam se i u Hurlimannu xt 130 i to je stroj ALI JD KADA COVJEK DA GASA KAD ONA TRUBINA ZAZVIŽDI I KADA USPORAVA MA ODMAH ZNAS DA JE TO JDDDD ALI I TAJ HURLI JE STROJKA ali ipak ja bih bolje JD-A! ;) ;) ;) :!: :!:

To je moje mišljenje :!: :!: ;) ;)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
ursus4514 kaže:
Ovako kazete SDF JE BOLJI OD JD-A u oranju sam se vozio u 6920 SE ide kao metak sa 4 br okreatcem vogleom 14 cola ali vozio sam se i u Hurlimannu xt 130 i to je stroj ALI JD KADA COVJEK DA GASA KAD ONA TRUBINA ZAZVIŽDI I KADA USPORAVA MA ODMAH ZNAS DA JE TO JDDDD ALI I TAJ HURLI JE STROJKA ali ipak ja bih bolje JD-A! ;) ;) ;) :!: :!:

Hurli XT i jd 6030 su dva različita traktora. Hurliman Xl i XM(Iz Njemačke) se mogu uspoređivat s JD 6030.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ursus4514 kaže:

Mišljenje prihvaćam...
Ali ipak 130ks i 150 se nekak nebre uspoređivat,jel tako :?: ;)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
mario kaže:
Hurli XT i jd 6030 su dva različita traktora. Hurliman Xl i XM(Iz Njemačke) se mogu uspoređivat s JD 6030.

čime možda cijenom, jer kada sam vidio koliko jedan same od 132ks dođe, ostao sam paf :shock:
...
off
gdje je proizveden df agrotron 180?

U

ursus4514

Guest
Vozio sam se i u JD-u 5820 90ks, i u hurliu xb max 100 johny je bolji tu nea sta od brzina do ostalog......! ;)
Pa ipak je to JELEN od tx-a JD, i hurli xt-130, bolji je JD tu nea sta ......:!: :!: ;)

˝Opet kažem to je samo moje MIŠLJENJE˝ ;) ;) :!: :!:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Tvoje mišljenje je zato jer svi od davnine hvale JD i takve poznate traktore...
Ja ti samo mogu reč da nije bitno kako je stroj opremljen,jer je to "kić" na traktoru,a on nije namjenjen da ide po izložbama ili da ide na miss universs nego da radi u polju...A sad ako je tebi bitno da ti bude sve na dugmiče i yoysticke one ljepo uzmi Fendt-a...
SDF bilo koji može lako stat JD-u,ili bilo kojem traktoru..

Ako malo pogledamo Hurlimann XM, JD 5820 je pored njega ko beba,a XB MAX je meni najružniji traktor koji je uopče proizveden...
I ako stavimo pitanje potrošnje kaj je danas jako bitno..Jednom JD-u 6930 200 litara je dosta samo do podneva u oranju,sad zamisli da oreš cijeli dan treba ti je 400 litara kaj nije mala stvar...

U

ursus4514

Guest
A Marko ali opet vozis JD-A meni je i SDF grupa prava ali JD JELEN JE JELEN........! :!: :!: :!:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ursus4514 kaže:
A Marko ali opet vozis JD-A meni je i SDF grupa prava ali JD JELEN JE JELEN........! :!: :!: :!:
Radje se ja vozim u Hurliju i zaboravim kad sam ga točio :lol: :lol:

U

ursus4514

Guest
Ne neam ja nis protiv Hurlija tvoj Hurli je pila neam ja ni JD-A NI HURLIA pa da pricam ovaj je bolji........ :!: :!: ;) ;)

TO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE :lol: :lol: ;) ;)

Na vrh