jd4755
Dobro znana faca
- Tu od
- 27 Lis 2007
- Poruka
- 1,430
Pošto mi je ovo prvi forum u životu nisam smatrao obavezom napraviti profil o sebi a da ne bi dočekao 500-ti post bez predstavljanja evo par informacija o meni.Zovem se Vjekoslav ,imam 44 godine a ne osjećam se takoŽ ,troje djece,dva sina vaših godina i kćer srednjoškolku.Zajedno s bratom obrađujem 150 ha zemlje koja je većinom državna u zakupu.Planiramo ju otkupiti čim bude natječaj tako da možemo dalje planirati razvoj.Čisti smo ratari,sijemo najviše pivarski ječam ozimi te jari ,pšenicu,soju ,uljanu repicu te kukuruz.Po struci sam dipl. ing.poljoprivrede smjer mehanizacija studirao u Zagrebu a brat je polj.tehničar.Imamo polj. obrt ,u sustavu PDV-a smo od kad je uveden pdv.
Mehanizacija koju posjedujemo:traktor jd 4755-190ks
.........rx-170-170ks
.........rakovica 120-120 ks
.........imt 533
kombajn đđ 1620h sa svim adapterima
plugovi3-brazde 2kom
.........4-brazde 1kom
tanjurače teške quivogne 36 diskova
..........srednje mađarske 36 diskova
sijačice olt psk4 i psk 6
.........olt žitna eta-48
.........amazone d-7 3m
rotodrljače pegoraro 4m 2 kom
............majevica 3m
prikolice kamionske utva 18 t 2 kom
..........zmaj 8 t
.........zvijezda našice
malčer berti 2,7m s pomakom
kultivator 4-reda imt
............6-reda rau
prskalica mio 440 l i rau 440l
slika strojeva imate u raznim temama da ih ne stavljam ponovo.Ako koga šta još zanima tu sam otvoren za suradnju.Mislim da nisam najstariji na forumu .Što se tiče informatike samouk sam(kupio djeci komp. i zarazio se)jedino što ne mogu tipkati brzo kao profići.Koliko mi treba toliko znam(internet bankarstvo i razne korisne stvari)Za sada toliko o meni.Žao mi je zbog sve ove zbrke na forumu i smatram da forum ne sije trpiti zbog pojedinca.Jako puno ljudi kao gosti posjećuju forum i ovakve zbrke nam uopće nisu potrebne.Forum smatram izvorom informacija i razmjenom iskustava te bi to trebao i ostati.
Mehanizacija koju posjedujemo:traktor jd 4755-190ks
.........rx-170-170ks
.........rakovica 120-120 ks
.........imt 533
kombajn đđ 1620h sa svim adapterima
plugovi3-brazde 2kom
.........4-brazde 1kom
tanjurače teške quivogne 36 diskova
..........srednje mađarske 36 diskova
sijačice olt psk4 i psk 6
.........olt žitna eta-48
.........amazone d-7 3m
rotodrljače pegoraro 4m 2 kom
............majevica 3m
prikolice kamionske utva 18 t 2 kom
..........zmaj 8 t
.........zvijezda našice
malčer berti 2,7m s pomakom
kultivator 4-reda imt
............6-reda rau
prskalica mio 440 l i rau 440l
slika strojeva imate u raznim temama da ih ne stavljam ponovo.Ako koga šta još zanima tu sam otvoren za suradnju.Mislim da nisam najstariji na forumu .Što se tiče informatike samouk sam(kupio djeci komp. i zarazio se)jedino što ne mogu tipkati brzo kao profići.Koliko mi treba toliko znam(internet bankarstvo i razne korisne stvari)Za sada toliko o meni.Žao mi je zbog sve ove zbrke na forumu i smatram da forum ne sije trpiti zbog pojedinca.Jako puno ljudi kao gosti posjećuju forum i ovakve zbrke nam uopće nisu potrebne.Forum smatram izvorom informacija i razmjenom iskustava te bi to trebao i ostati.