Jajo kod mene na odpadu bio plug jednobrazni u srijedu prošlu nije takav ali u super stanju po kili 2kn
Turopolec ovo je moja poruka:lol: pa ni 4 nije loše još uvjek jeftinije nego u avliji kod gazde tam nemreš proć bez 200 e za plug ak je dobar ti ga kupi ja ti dam 5 po kiliartyman:Koji je to otpad. Ak je 2 kn idem odma po njega. Mene traži za poloprivredne strojeve 4 kn/kg. u Vukovini.
Može i Olt-ov ako je ok, daj nabaci sliku.jel mora baš bit imt ili???
Turopolec ovo je moja poruka:lol: pa ni 4 nije loše još uvjek jeftinije nego u avliji kod gazde tam nemreš proć bez 200 e za plug ak je dobar ti ga kupi ja ti dam 5 po kiliartyman:
Koji je to otpad. Ak je 2 kn idem odma po njega. Mene traži za poloprivredne strojeve 4 kn/kg. u Vukovini.
Kod mene ti je još gore otkupljuju željezo po 1,70 a prodaju skoro po 5 kn ljetos bio neki oldtajmer traktor razmišljo sam da ga kupim ali kad sam čuo cijenu pal sam na dupe nešto više od 7000 kn za neispravan traktorNemrem vjerovati 4kn ja uzimal neke stvari i tražil po 2kn ko za ostalo željezo,auto prikolicu 300kn ,gajbu novu za svinje 100kn prijatelj uzel tanjurače za djelove neznam koliko platil samo znam da reče 2kn kila bila ovo prolječe