• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jesenski sajam Gudovac 7-9.Rujan

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Nije me bilo dugo na forumu pošto sam odgovaral na poruku vidil sam ovu temu i komentare pa ću se malo uključiti Kičo je dao jako dobar odgovor,oni ljudi koji su dali svoje dragocjeno vrijeme i trudili se oko organizacije da sve bude kak treba kasnije su na neki način (popljuvani) ja ču to tak nazvati dok su se ljudi (forumaši)družili i upoznavali oni drugi su iz prikrajka gledali i sad su bahato počeli provocirati i raditi kojekakve nepodopštine na forumu ovo bi trebalo biti mjesto za druženje i razmjenu iskustava a ne za omalavažavanje ljudi oni koji nisu dorasli da se kulturno ponašaju neka idu svojoj mamici u skute i nek tam traže dudu a nek ostave na miru one koji se druže i razmjenjuju neka iskustva ili trebaju pomoć sad nek ti naprave druženje u Gudovcu ja ču draga srca doći da upoznam te ljude sa dobrom namjerom i popit piće na vlastiti račun.Grofe svaka čast na proljetnoj organizaciji legenda si i čovjek to si pokazao i dokazao pozdrav svim prijateljima sa foruma.....

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,630
Na kojem sajmu ima više mehanizacije, proljetnom ili jesenskom?
Ima li tko popis izlagača?

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
Na kojem sajmu ima više mehanizacije, proljetnom ili jesenskom?
Ima li tko popis izlagača?
Kolko mislim,da je jesenski uvijek bio jači.. po pitanju izlaganja.. a sad već nisam bio par godina ni na jednom,..al sigurno se nije ništ promijenilo :roll:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
pozdrav svima

eto pročitao sam sve postove i vidim da nema nikakvog organiziranog okupljanja forumaša,a ni nikakvog konkretnog prjedloga,pa stoga ja neću doči na sajam što me žalosti jer mi je na proljetnom baš bilo ljepo,organizacija je bila za svaku pohvalu,imali smo svoj kutak koji i nije bio baš malen.kad bi bilo tako na jesenskom onda bi sigurno došao,razgledavanje železinja me ne interesira nego druženje i upoznavanje ljudi sa kojima se dopisujem...

Z

zeleno zagorje

Guest
samo ti navrati biti če lijepo svi smo mi seljačeki

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma bitna je vaša volja,istina da su i financije problem ali može se dogovoriti i preko pp i 2-3 se uvijek negdje nađu a neki imaju i svoje nikove pa nek ih pokažu.evo proljetos je forumaš Zjocko imao majicu sa svojim nikom tak da sam ga osobno skužio odmah,ma dajte ljudi samo se nemojte srditi i sve bude ok,tko sa kim ne može ima onog sa kim može,pozdrav svima:partyman::partyman::drinkers::drinkers:

Tu od
22 Tra 2012
Poruka
97
Gledajte ja budem popelao sa sobom i dijete od 4 god. da vidi što sve ima , pa se ona već jako veseli kako bude išla , Nevidim koji je razlog da se i veliki nemogu radovati posjetu sajmu. Ja sam mehaničar , vozim tramvaj u ZG i samo piceke hranim a to se nemože mjeriti sa pravim poljoprivrednicima jedino mi je što sam odrastao na selu svaki vikend i školski raspust
ali i danas sa uzdahom gledam u traktore i štala mi ne smrdi a kad vidim berač kukuruza otme mi se uzdah .
Ja ovo ne propuštam ako bog-da.
samo da nebude kiše , ali u 3 dana valjda bude i sunca,
;)

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
vidim ne spominje se nigdi na forumu svjetsko natjecanje u oranju,,ipak mislim da nije to mala stvar uz to ce biti veliki sajam poljoprivrede u vrani :roll:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma ima kolega ,dolje niže pod natjecanjem orača,nas na kontinentu hebe daljina a i bude sezona posla tak da još ništa nije sigurno

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Zna li netko kad (koji dan) je najbolji za posjetu sajma, kaj se tiče konja..ili nema nekog pravila?

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
najbolje je prvi dan jer je najmanja gužva,nedelja je koma

ninci

Član
Tu od
31 Svi 2012
Poruka
206
Čak bi možda i ja navratila....ali ako ne dogovorite neko mjesto i točno vrijeme teško da ću ikoga prepoznati...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,310
Planiram i ja doći, ali imam svadbu u pet ko zna kad bu to zvršilo, valjda dođem u ned.

Z

zeleno zagorje

Guest
koji dan izabereš dobar bude mi koji izlažemo nemamo još točan program

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mene ćete poznati sa ovakvom majicom.

419777_4034306448352_337759496_n.jpg
:supz:

I

IvanVl

Guest
Dali vozi neki vlak ili autobus (bolje vlak) do sajma ?
Volio bi to vidjeti i koliko je ulaznica?

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Klasičnim vlakom dođeš do BJ,iz grada vozi besplatno turistički vlakić svaki sat prema sajmu,cijena ulaznice je 20 kn:drinkers::drinkers:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Klasičnim vlakom dođeš do BJ,iz grada vozi besplatno turistički vlakić svaki sat prema sajmu,cijena ulaznice je 20 kn:drinkers::drinkers:
Kaj nije na prolječe bila za odrasle 30 kn. :scratch

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Maximalna je cijena bila ovih godina 25kn,za grupne posjete nešto manje a za djecu kako naletiš,nekad mi ni za jedno ne naplate,uglavnom vlakić Bubi ide ispred informativnog centra svaki sat do glavnog ulaza i nazad

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh