• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jesenski sajam Gudovac 7-9.Rujan

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
B

Bobo

Guest
I decki, kad se na kraju vidimo' Ja cu naj vjerovatnije za vikend NAPOKON ici po ono cudo od traktora pa cu biti relativno blizu sajma, cak cu s traktorom i proci pokraj ;) ako se ne bude islo prije sajma po njega...

Sve u svemu, postoji sansa da ni ne dodjem na sajam, ovisi koliko budem morao sarafati po Breni ;)

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
u petak sam poslje podne i vodim sve klince,a zasad ne znam dali još igra subota ili nedelja ali obavezno dolazim dok padne dogovor sa forumskim PRIJTELJIMA:partyman::partyman::partyman:

H

Hrvach

Guest
Mislim da smo buraz i ja isto vjerojatno u subotu tamo umjesto u nedelju.

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
Jesenski sajam 2012

pa meni je i zadnji put bilo super s obzirom da sam bio kratko, mislim da se na zadnji put imaju pravo žaliti jedino grof i žuti a ostali samo kakaju izmet, svaka im čast na dobroj volji, izdvojenom vremenu, dobroj volji i svemu onom čega su se odrekli samo da bih nas okupili, oni koji su kakali po proljetnom okupljanju nemaju hrabrosti odvažiti se na nešto kao što to imaju žuti i grof i takvi če uvijek nači neku zamijerku i primjedbu jer uvijek je najlakše kakati po nekomu a kad se treba nešto odraditi onda su bolesni, nemaju vremena i sl. uglavnom puni isprika i izlika

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Evo samo malena obavijest da nam naš kolega Grof radi poslovnih obaveza stiže u svetu nedelju,znači tamo gdje vidite opičenu ekipu tamo se bude nalazio kolega Grof i dream team,informacija pouzdana 99%:drinkers::drinkers:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Teško pamtim, brzo zaboravljam :oops:

Sory muhaničar ti si ipak bio u pravu,jebi ga godine i luda glava čine kod mene čudan spoj,cijena za odrasle je 30 kuna a djecu 20 ,grupne posjete 15 kuna,evo sad vidio u Bjelovarskom listu,eto sad znate cijenu,:oops::oops:

adviser

Član
Tu od
23 Lis 2009
Poruka
148
ako navratite okolo --može bit,da vas počastim na štandu MBD -paviljon 8 sa čašom Slovenskoga vina !!
U suprotnom , ako se dogovorite za zajednički susret , donesem ga na mesto susreta !!
---- Vreme za druženje -izmjenu ideja i razgovor nije nikad uzalud potrošeno !!!!!!!!!!!

H

Hrvach

Guest
Ko ide u subotu nek se javi na PP da se dogovorimo za druženje!

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Cijeli dan proveli danas na sajmu. I ovog puta velika ponuda raznih proizvoda zeljezne industrije, nemam puno slika al eto par zanimljivih stvari :

Jony serije 8

img1785id.jpg

img1788xp.jpg

ovaj filter nasa nafta zastopa nakon prvih 100 litara

img1787l.jpg

img1791ln.jpg

img1792t.jpg

Ovaj Zetor mi nekako posebno simpatican

img1805jj.jpg

img1804ti.jpg

img1802ph.jpg

Detalj sa modela do prethodnoga

img1798t.jpg

Posljednje uređivanje:

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Joj,kolega,ovo mami zazubice,ali i strah.Kaj dok svi ti mali crnci počnu krepavati?Ne razmišljajući o tome,mislim da bude kupaca.Ja sam još u nedoumici da idem il ne.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Cijeli dan proveli danas na sajmu. I ovog puta velika ponuda raznih proizvoda zeljezne industrije, nemam puno slika al eto par zanimljivih stvari :

Jony serije 8

img1788xp.jpg
Bil si poslije mene, znam po ručici automatske kuke koja je gore, a kad sam ja bil bila je dole ;)

D

DF-germany

Guest
do kad je sajam otvoren u nedjelju, pošto planiram iz dalje doći, pa bi mi dobro došla informacija, hvala

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
otvoren je svaki dan do 18 sati,otvara se u 9:partyman::partyman:

D

DF-germany

Guest
ok, hvala ti, i reci mi jel se tu plaćaju ulazi i koliko ili kako to već ide, pošto prvi put dolazim

podravec :)

Član
Tu od
18 Ruj 2011
Poruka
492
evo ja sem bil denes, budem i sutra i preksutra u hali gdje su krave na simentalskoj strani, tam gde počinju bikovske majke, tam smo složili stola, nosimo majice PG IMBRIŠIĆ, pa ko hoče nek se slobodno zavrne :D

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh