• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jesenski sajam Gudovac 7-9.Rujan

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
30 kn ti je ulaznica,parking gratis samo gledaj što ranije doći jer ponekad sa parkinga ima i kilometar pješice pogotovo nedeljom ,još ako bude ljepi dan gužva zajamčena,možda se i sretnemo u nedelju

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
evo ja sem bil denes, budem i sutra i preksutra u hali gdje su krave na simentalskoj strani, tam gde počinju bikovske majke, tam smo složili stola, nosimo majice PG IMBRIŠIĆ, pa ko hoče nek se slobodno zavrne :D
ma poznam ja tebe i dolazim u nedelju i budemo se vidjeli

D

DF-germany

Guest
30 kn ti je ulaznica,parking gratis samo gledaj što ranije doći jer ponekad sa parkinga ima i kilometar pješice pogotovo nedeljom ,još ako bude ljepi dan gužva zajamčena,možda se i sretnemo u nedelju

gledaću tako kako kažeš, a dobro vi ste tu domaći, meni treba vremena da se snađem, a i ne poznajem nikoga, ali valjda...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ja sam imal u planu sutra,ali me ujak preduhitril s berbom grožđa sutra pa sam doletel danas...nisam pratil po forumu dal bude kakvog okupljanja...nisam videl ni jednog forumaša bar kolko sam gledal...a nadal sam se da bum naletel na nekoga...ima zanimljivih strojeva...videl sam i nekaj novoga da ima...neki podrivać mi je zapel za oko...sličan dondiu al nije...tam dole poslje Claas-a...zabil sam kak se zove jer sam imal brzinski obilazak...i imaju jako zanimljivu pneumatsku sijačicu...za oko mi je zapel onaj hollanđanin T5070...majku...pravi bumbar...ima široke gume...stvarno je ljepotan...a nije ni loš onaj T7.200...:D
massey na ulazu je isto perfektan...zetor ima dosta velku ponudu...ursus se našel na sajmu...za čudo...al nema onih teta na rolama...šmrc..:cry:
tatu nije niš zanimalo od mašinerije...samo konje je gledal..se ih je obišel...hehe
ugl...sve u svemu sajam je super i ima od igle do lokomotive...ko nebude išel stvarno mu mora biti žal...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
ja sam imal u planu sutra,ali me ujak preduhitril s berbom grožđa sutra pa sam doletel danas...nisam pratil po forumu dal bude kakvog okupljanja...nisam videl ni jednog forumaša bar kolko sam gledal...a nadal sam se da bum naletel na nekoga...ima zanimljivih strojeva...videl sam i nekaj novoga da ima...neki podrivać mi je zapel za oko...sličan dondiu al nije...tam dole poslje Claas-a...zabil sam kak se zove jer sam imal brzinski obilazak...i imaju jako zanimljivu pneumatsku sijačicu...za oko mi je zapel onaj hollanđanin T5070...majku...pravi bumbar...ima široke gume...stvarno je ljepotan...a nije ni loš onaj T7.200...:D
massey na ulazu je isto perfektan...zetor ima dosta velku ponudu...ursus se našel na sajmu...za čudo...al nema onih teta na rolama...šmrc..:cry:
tatu nije niš zanimalo od mašinerije...samo konje je gledal..se ih je obišel...hehe
ugl...sve u svemu sajam je super i ima od igle do lokomotive...ko nebude išel stvarno mu mora biti žal...

e meni bude žal :// nikad dole nisam bio
jucer sam imo školu,dns berba a sutra pokrivamo garažu :// :evil::evil::mad:

Z

zeleno zagorje

Guest
blizu smo podravec ja sam u hali kod ovci sutra ču možda navratiti ako bu vremena

H

Hrvach

Guest
Bili smo jučer na sajmu i vratili smo se doma puni dojmova. Od forumaša smo vidjeli samo Zeleno Zagorje i drago mi je kaj smo se upoznali.
Fric ako si bil kod konja onda smo se vjerojatno vidli,a nismo se vidli :D Ja sam bil par puta u štali, kod Hr. Posavaca i kasnije sam gledal trke s kočijama. Buraz i ja smo bili od pola 1 do 5..

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Evo sad se vratio iz sajma,gužva velika ali eto bio sa Grofom,Žutim,Ivanom sa Krka,domaći Tomo522,upoznao sam našu johabicu i njenu jaču polovicu baš su obadvoje ljudine e sad šta se može kad je sajam velik pa ako je još tko bio sretno,Grofu i ekipi sretan povratak kući,željeza fala bogu nije manjkalo a ni ostalog pratečeg materijala,par slikica prikeljim navečer u temu sa strojevima a nešto i ovamo,:partyman::partyman:

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
da karabaja ti si u pravu što se toga tiče.....danas smo se ipak okupili opet ja. grof. žuti. jahobica.ajkula.brane.gec i tako da nas je opet bilo a bit će i slikica nešto mada se nismo baš nešto puno slikali....više smo razgovarali....posle smo žuti ,ja ,grof i gec otišli pod šator nešto pojest i popit i malo pustit brigu na veselje:partyman::partyman:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Vratili se sa sajma.Upoznali gore navedenu ekipu,poslikali se,popričali,kupili šljive,knjigu,pojeli janjetinu.Ima svega,mehanizacija mene osobno više toliko ne impresionira koliko prilika da se maknemo od kuće i nešto doživimo i upoznamo nove ljude.Vidjeli smo konja od 1300 kila,bio je prekrasan,bijeli.Ajkula,ti si stigao malo prekasno,već su ga odveli,ali Tomo ga je vidio.Baš me impresionirao.Grof nas je častio pićem,hvala.Šteta što nije naišao još netko,ali biti će valjda prilike.

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
Vratili se sa sajma.Upoznali gore navedenu ekipu,poslikali se,popričali,kupili šljive,knjigu,pojeli janjetinu.Ima svega,mehanizacija mene osobno više toliko ne impresionira koliko prilika da se maknemo od kuće i nešto doživimo i upoznamo nove ljude.Vidjeli smo konja od 1300 kila,bio je prekrasan,bijeli.Ajkula,ti si stigao malo prekasno,već su ga odveli,ali Tomo ga je vidio.Baš me impresionirao.Grof nas je častio pićem,hvala.Šteta što nije naišao još netko,ali biti će valjda prilike.

Evo utekla si u dvi minute dok smo Žuti i ja stigli do Grofa i Tome pa se nevidismo al kak veliš biče prilike,kako je Tomo reko završili pod šatorom sa muzikom i htjeli im platit da ne sviraju da moremo pričat (nije da nisu bili dobri svirci nego smo bili mi veliki pričljivci) Ajkula maica ti je super al da nam nisi prišao ja je nebi ni uočio kao što nisam pol vremena uočio da Žuti nosi forumsku kapu,naime hoču reć da u svom tom šarenilu nemožeš uočit takve detalje .Bez dogovra za nači se teško vas i nas uočit ,Johabi sliko sam tog konja sutra stavim slike ako neko prije ne metne , pozdrav svoj ekipi sretan dolazak kuči .

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Evo i mi se vratili, dojmova na sve strane, novi poslovi već dogovoreni, a slike do večeras :)

podravec :)

Član
Tu od
18 Ruj 2011
Poruka
492
evo i mi smo se vratili sa sajma, istovarili krave i sad zadovoljno gledam u rozetu i diplomu HPA za osvojeno 2. mjesto u kolekciji bikovskih majki :D :p

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Ja sam bio ali u popodnevnim satima ranije se nije stiglo pa nažalost nisam nikog uhvatil poznatog u par navrata bio kod Prime ali ništa na prolječe će biti valjda više sreče jedino me razoćarala pevaljka kod Kumdije nije bilo crnke....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Dao sam ja danas i kapu napraviti za iduće susrete,johabice vidio sam ja jučer u 24 sata tu konjinu i izaziva u meni strahopoštovanje,uglavnom ja ih cijenim ali ima drugih životinja koje su mi prihvatljivije,podravec vidio sam tvoje kravice sve 5,vidio sam ti buraza i poslje podne mislim da je bio tvoj tata,ma budem ja jednom pristao kad idem iz kloštra,sve u svemu kako kaže kolega sve je to velika gužva ali eto i nekoliko novih upoznavanja meni je ok,evo par slikica na prvoj Ličan i Bilogorac ma samo nam falio Žuti da imamo idealnu težinu,malo Žuti slab na vagi,ali budu Vranić i Vranić stavili malo više slikica samo da se uhvate kompa:weedman::weedman::weedman:

Uploaded with ImageShack.usi ovi peseki su se valjda prodavali

Uploaded with ImageShack.usaki imate 60 000 kn viška kupite si ovog ljepotana

Uploaded with ImageShack.usmalo uživancije za najmlađe

Uploaded with ImageShack.usjunica nije obračala pažnju na događanja oko nje,

Uploaded with ImageShack.usevo i jedne ljepe zaprege

Uploaded with ImageShack.us,još nekoliko slikica u drugoj temi sa željezinjem:weedman:

H

Hrvach

Guest
Ovo zadnje je zaprega od Ivana Ivanuša, gledao sam ga dok se natjecao s tom zapregom. Sve pohvale ekipi s prve slike, baš ste pravi forumski manekeni :D

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh