ma poznam ja tebe i dolazim u nedelju i budemo se vidjelievo ja sem bil denes, budem i sutra i preksutra u hali gdje su krave na simentalskoj strani, tam gde počinju bikovske majke, tam smo složili stola, nosimo majice PG IMBRIŠIĆ, pa ko hoče nek se slobodno zavrne
30 kn ti je ulaznica,parking gratis samo gledaj što ranije doći jer ponekad sa parkinga ima i kilometar pješice pogotovo nedeljom ,još ako bude ljepi dan gužva zajamčena,možda se i sretnemo u nedelju
ja sam imal u planu sutra,ali me ujak preduhitril s berbom grožđa sutra pa sam doletel danas...nisam pratil po forumu dal bude kakvog okupljanja...nisam videl ni jednog forumaša bar kolko sam gledal...a nadal sam se da bum naletel na nekoga...ima zanimljivih strojeva...videl sam i nekaj novoga da ima...neki podrivać mi je zapel za oko...sličan dondiu al nije...tam dole poslje Claas-a...zabil sam kak se zove jer sam imal brzinski obilazak...i imaju jako zanimljivu pneumatsku sijačicu...za oko mi je zapel onaj hollanđanin T5070...majku...pravi bumbar...ima široke gume...stvarno je ljepotan...a nije ni loš onaj T7.200...
massey na ulazu je isto perfektan...zetor ima dosta velku ponudu...ursus se našel na sajmu...za čudo...al nema onih teta na rolama...šmrc..
tatu nije niš zanimalo od mašinerije...samo konje je gledal..se ih je obišel...hehe
ugl...sve u svemu sajam je super i ima od igle do lokomotive...ko nebude išel stvarno mu mora biti žal...
Vratili se sa sajma.Upoznali gore navedenu ekipu,poslikali se,popričali,kupili šljive,knjigu,pojeli janjetinu.Ima svega,mehanizacija mene osobno više toliko ne impresionira koliko prilika da se maknemo od kuće i nešto doživimo i upoznamo nove ljude.Vidjeli smo konja od 1300 kila,bio je prekrasan,bijeli.Ajkula,ti si stigao malo prekasno,već su ga odveli,ali Tomo ga je vidio.Baš me impresionirao.Grof nas je častio pićem,hvala.Šteta što nije naišao još netko,ali biti će valjda prilike.