Dušice (kada ti kažem dušice,to si to pročitaj tako da ti zvuči zlokobno-evo,ti si drugi kojemu sam to isto rekla),pa di si mi ti.Dugo te već nešto nema. Jel ,šta je ono bilo,faks,pri kraju?
Imaš sreće što engliš beknuti ne znam-zapravo znam dvije riječi,jedna je šit,a druga počinje sa f,ali ih ovdje nećemo koristitti,jel.:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_redface:
Baš mi je drago što si naletio.Imaš li koju priču za tamo?:icon_pidu:
hehe, faks gotov, diploma u rukama, radi se vec neko vrijeme (u iscekivanju boljeg posla u metropoli, legaliziram po provinciji
)....
prije jedno 2 tjedna sam isao u dubrovnik, vozio iveco daily s nekim stvarima dolje, riknuo mi lezaj na jad. magistrali
) ...dobro, lezaj je bio fair prema meni, pa je nagovijestio drndanjem da je gotov, prije nego li je do kraja riknuo, i otpao kotac, stoga smo usporili da nadjemo prikladno ugibaliste, i pozovemo hak....
nista specijalno, nije prica za "dogodovstine iz nasih zivota".... a mogo je riknut i na autoputu di sam ga ganjo 140, a iveco pun puncat, e onda bi prica bila prikladna za onu temu, samo ne znam bi li ju imao tko ispricati
rofl)::icon_super:
a 3 dana prije tog me, nakon 7 godina vozackog staza, prvi put policija uhvatila u prekrsaju