• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHABICA-pozdrav iz Međimurja

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nešto stičemo rođenjem,nešto odgojem,a najviše samoodgojem.Ali,koliko se god trudili,ako to nešto nije dato rođenjem,ne pomaže ni odgoj,a ni samoodgoj.E,moj muhaničar.Znamo mi o čemu pričamo,jel?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma Darijus,gledaj to sa vedrije strane-sretni ribolovci-kad ja operem noge,sve će ribe biti omamljene,pa se niti pecati ne mora.Samo ih kupiš iz vode.:icon_eyes::icon_eyes::icon_eyes::icon_weed:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
E Johabice sad sam ti zbilja zavidan na ovom izletu ove slike mi odmaraju trenutno umornu dušu valjda će i kod mene biti koji dan vremena za kakav izlet i odmor...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E,mi budemo išli na Plitvice krajem mjeseca,već sam dogovorila čuvare plastenika,samo ne znam koji će praznik biti najprije,jel crkveni ili državni.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dušice (kada ti kažem dušice,to si to pročitaj tako da ti zvuči zlokobno-evo,ti si drugi kojemu sam to isto rekla),pa di si mi ti.Dugo te već nešto nema. Jel ,šta je ono bilo,faks,pri kraju?
Imaš sreće što engliš beknuti ne znam-zapravo znam dvije riječi,jedna je šit,a druga počinje sa f,ali ih ovdje nećemo koristiti,jel.

Baš mi je drago što si naletio.Imaš li koju priču za tamo?:icon_pidu:

Posljednje uređivanje:

zele88

Novi član
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
3
Dušice (kada ti kažem dušice,to si to pročitaj tako da ti zvuči zlokobno-evo,ti si drugi kojemu sam to isto rekla),pa di si mi ti.Dugo te već nešto nema. Jel ,šta je ono bilo,faks,pri kraju?
Imaš sreće što engliš beknuti ne znam-zapravo znam dvije riječi,jedna je šit,a druga počinje sa f,ali ih ovdje nećemo koristitti,jel.:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_redface:

Baš mi je drago što si naletio.Imaš li koju priču za tamo?:icon_pidu:

hehe, faks gotov, diploma u rukama, radi se vec neko vrijeme (u iscekivanju boljeg posla u metropoli, legaliziram po provinciji :p :p :p :p)....

prije jedno 2 tjedna sam isao u dubrovnik, vozio iveco daily s nekim stvarima dolje, riknuo mi lezaj na jad. magistrali :)) ...dobro, lezaj je bio fair prema meni, pa je nagovijestio drndanjem da je gotov, prije nego li je do kraja riknuo, i otpao kotac, stoga smo usporili da nadjemo prikladno ugibaliste, i pozovemo hak....

nista specijalno, nije prica za "dogodovstine iz nasih zivota".... a mogo je riknut i na autoputu di sam ga ganjo 140, a iveco pun puncat, e onda bi prica bila prikladna za onu temu, samo ne znam bi li ju imao tko ispricati :(rofl)::icon_super:

a 3 dana prije tog me, nakon 7 godina vozackog staza, prvi put policija uhvatila u prekrsaju :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma samo ti ispričaj,dodaj malo dramatizirajučih detalja,i to je to.
Kaj se Iveca tiče,imali mi Iveco,onaj što mi ga šleper nabio,e,taj je isto imao problema sa ležajem.Velim ja mužu u vožnji-nekaj ni u redu.Čujem ja nešto fučka.On veli,ne čuje on ništa.I tako smo mi-ja čula-on ne čuje,čuli i ne čuli to cijelo jedno lijeto.Do jeseni.Kad on mene zove sa autoputa tu kod Varaždina-isto skoro otpao kotač.Samo bio je baš na izlazu za Varaždin,a imamo prijatelja mehamičara,pa došao ovaj sa svom spremom i nakon par sati ga spremili.Ne sjećam se više točno,ali mislim da je bilo oko tisuću i pol kuna kada se zamjenilo sve što je otišlo.A da se čulo i vjerovalo ženi na riejč,moglo se srediti za dvjestotinjak .

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Evo smo proveli praznik rada neradno,malo na Rastokama,pa u Baračevim spiljama,pa na Korani.I u Drežnik gradu.Starom.Ma smo bili i u muzeju domovinskog rata,a i na Plitvicama,ali je bilo već kasno za obilazak pa smo njih ostavili za slijedeći put.Prvi blagdanski dan,i vraćamo se u prirodu.Uvijek mijenjam deset dana mora za dan u šumi.
Johabice, pripremi ti više dana, ima još materijala za razgledat na tom području: Tvrđava Cetin, Petrova gora, Muljava, Barilović, Ozalj, Brig, itd...a i Karlovac nije za bacit :icon_wink:

jadne ribe nakon kaj je johabica noge oprala...:icon_cool:
Pa Darijus nisi čuo na vijestima da je nizvodno bio pomor riba taj dan? :icon_weed:

Posljednje uređivanje:

zele88

Novi član
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
3
Ma samo ti ispričaj,dodaj malo dramatizirajučih detalja,i to je to.
Kaj se Iveca tiče,imali mi Iveco,onaj što mi ga šleper nabio,e,taj je isto imao problema sa ležajem.Velim ja mužu u vožnji-nekaj ni u redu.Čujem ja nešto fučka.On veli,ne čuje on ništa.I tako smo mi-ja čula-on ne čuje,čuli i ne čuli to cijelo jedno lijeto.Do jeseni.Kad on mene zove sa autoputa tu kod Varaždina-isto skoro otpao kotač.Samo bio je baš na izlazu za Varaždin,a imamo prijatelja mehamičara,pa došao ovaj sa svom spremom i nakon par sati ga spremili.Ne sjećam se više točno,ali mislim da je bilo oko tisuću i pol kuna kada se zamjenilo sve što je otišlo.A da se čulo i vjerovalo ženi na riejč,moglo se srediti za dvjestotinjak .
ma, nekih dramatizirajucih detalja i nije bilo :)

jedino sto smo svi u kabini bili nervozni iscekujuci konacni kraj lezaja, al ono, lezaj je stradao pri brzini od nekih 30 km/h, tako da smo ipak uspjeli skrenut na neko ugibaliste i pricekat hak :)

stradavanje lezaja na putu prema jugu je nesto sto mi je obican dan u uredu, da se izrazim modernim rjecnikom...ove godine otisla ruda na auto prikolici kod siska, otiso lezaj na istoj prikolici, ne sjecam se vise tocno gdje, sad i lezaj na kombiju.... :))
vec mi je dopizdilo ici u vikendicu ko kakav svercer, ali uvijek se nesto nosi, pa se auto/kombi/prikolica prepuni, ni ne primjetis da si poceo tovarit, a ono bunker pun :))

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Johabice, pripremi ti više dana, ima još materijala za razgledat na tom području: Tvrđava Cetin, Petrova gora, Muljava, Barilović, Ozalj, Brig, itd...a i Karlovac nije za bacit :icon_wink:

Pa Darijus nisi čuo na vijestima da je nizvodno bio pomor riba taj dan? :icon_weed:

Budemo mi to sve pogledali,sada sam si našla nekoga tko mi opazi na plastenike dok nas nema,samo sam skužila jednu oteavajuču okolnost izleta-svaki nas košta oko tisuću kuna.Tako da ću morati u maksimalno desetak ove godine potrpati sve što želim obići.Više si ne mogu dopustiti.:icon_weed::icon_hang:

šta se bunite za pomor riba-oni koji love dinamitom ribe sada mogu unajmiti mene-ja ću noge umočiti,oni ribe pokupiuti,i svi sretni-he,he.:(giggle)::(giggle):

Rekla sam ja mužu da moramo običi i slapove Krke.Pa me pitao a gdje je to.Velm ja njemu-pa valjda na otoku Krku,jel,a gdje bi drugo bila rijeka Krka.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Johabice ostavi malo stižem i ja u berbu moja rana trešnja još nije zrela kak to kod tebe je...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E dečki dragi,nije da su neke,al za prve su i više nego dobre.Dala bih ja svima vama de se osladite,i bageristi,i buči,a i farmrevg-u.Tebi farmervg posebno-nemoj se sada uobraziti-ne zato što si mi posebno drag-nego čisto iz računa.Ma radi se o tome da se ja oduvijek,pa i sada još uvijek mogu popeti na svako drvo koliko god visoko bilo i koliko god malo grana imalo.Popeti.Ne i sići.Pa mi obično za silazak treba pomoć.Nije za priznati,al tako je kako je.E,tu nastupaš ti moj farmervg u svojstvu vatrogasca-to su oni koji takve kao ja mogu skinuti,jel?:icon_eyes::(giggle):
Nisam niti znala da je muž stavio ove slike.sad bu me čul.:icon_blackeye:
E,sad sam se sjetila nečega,idem sad odmah ispričati na dogodovštinama.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Netreba tebi spašavanje kad se ti možeš popeti gore možeš i lagano dolje kaže se da je lakše dolje sići neg se gore popeti i onda če reći zlobnici da čovjek u određenim godinama nije za ništa a vidi ti nju ko mačka se penje imaš sreče šta je tvoj mačor bil u blizini za nedaj bože pomoći ...

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
jao johabice kako divne trešnje,samo mi se čini da su dve različite osobe na drvetu,nego jedna mala primjedba,moraš obući neku reflektirajuću odjeću da ne bi neki lovac pomislio da nije na drvetu fazan ili kakva jestiva ptica,usput dali je to kakvo starije drvo trešnje ili nešto novije proizvodnje:icon_pidu::icon_pidu:

Najnoviji postovi

Na vrh