• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHABICA-pozdrav iz Međimurja

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,806
hehe, sjetil sam se kak je čakovec dobil ime...

Čakovec je dobio ime po čaku norrisu!:weedman:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Tak znači,dok sam je sinoć pisala priču,netko mi je ovdje smještao.Tko bi drugi nego dvojica prijatelja.:partyman::partyman::partyman:
E pa dečki-:butthead::madmana::twisted::axe:i:toimonster:i:blackeyei:mad:

Ali vas svejedno:heart:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Joooooj,koliko jaaaaaaa volim Darijusaaaaa....:heart::madmana::lol::lol::lol::lol::madmana::madmana:

No,dobro,da ti ne bude krivo,i tebe isto.:heart::madmana::lol:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
To su pripreme za fasnik ili:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kaje,pol dana me nema,i već me se pika?
Sad bih vam ja pokazala od kud je vrag doma,ali nema mi smajlića vrageka ,a niti moga omiljenoga-onoga koji ganja sjekirom.Pak ne bum stavila nijednoga .Iz protesta.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
ma svi su smajlici tu netreba protestirat:icon_evil::(devil)::icon_axe::icon_fU::icon_madu: ima ih vise lako izaderes kojeg hoces:D::(angel):

Z

zeleno zagorje

Guest
Kaje,pol dana me nema,i već me se pika?
Sad bih vam ja pokazala od kud je vrag doma,ali nema mi smajlića vrageka ,a niti moga omiljenoga-onoga koji ganja sjekirom.Pak ne bum stavila nijednoga .Iz protesta.
:icon_fU::mad:::icon_axe:kaj ovi nisu dobri

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
:icon_fU::mad:::icon_axe:kaj ovi nisu dobri

Jesu,jesu,sam kaj ih jedan dan imam,jedan nemam.Stari tekstovi su ostali bez njih,umjesto slikovnih su ostale opisne oznake pa sve izgleda jadno.Ali,tko sam ja da se bunim.Ženo,ne idi mala ispod zvijezda.(ovo je bila ironija,da ne tražim smajlić za ironiju).:icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes:

Ups,mala nadopuna-pečem gibanicu od jabuka,evo,već miriše-si za gricnuti?

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,665
Ups,mala nadopuna-pečem gibanicu od jabuka,evo,već miriše-si za gricnuti?
kad bi bili štrukli..ja bih došel, ja ti donesem friško-pečenog u rolu, celog kalampera.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,008
Kad bi taj kalamper zapakirali u celofan od gibanice onda bi to krumpiruša izašla :icon_scratch:
E onda bi i ja navrnul na dva reda po dužini :(whew):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
johabice ajde da mijenjamo malo ,kod nas danas bili domaći digani kolač sa prst oraha,jučer sam dobio dve vreče oraha u ljusci pa je sad bogato,mljac:cool2::cool2:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,665
Kad bi taj kalamper zapakirali u celofan od gibanice onda bi to krumpiruša izašla :icon_scratch:
E onda bi i ja navrnul na dva reda po dužini :(whew):
svaka čast za ideju...odavno nisam jeo krumpirušu..sljedećih dana će biti na meniu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,008
Nije ni ludibreg na kraju sveta, ti samo ujutro javi kad bi to otprilike moglo biti, i ja sam tu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@bhorv,more krumper ak imaš i slanine-ti si čisti kajkavec pak znaš da ne mislim na pancetu neg na kosanu mast.E,kak bi se najeli.
@muhaničar,more dva reda,ali po širini,kraće je nek po dužini.Uzmi ili ostavi.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
@o Ajkula,nej mi spominjati dizane kolače,slaba sam na njih,a još bolje na one sa makom mjesto oraha.Prav zaprav,da budem iskrena, za ono grljenje wc školjke prošli tjeden je bil kriv mak.Ideja je bila ili palačinke s makom ili dizani s makom,ali mi se nije ništ od toga dalo pa sam mak skuhala ko normalno za kolače,i pojeli smo ja i muž svaki pol.Ja sam završila zna se kako,a on je prešel malo bolje,jer je mene i neka viroza usput prijela,a njega je strefilo tek dva dana poslje.
A kaj se gibanice,ili po zagorski štrukli tiče,pol je već u želucu,a sa pol se morete podeliti kak vam paše ak se ne predomislim prije neg se dogovorite.:biggrin::biggrin::biggrin:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Ja sam danas na poslu pojeo lisnato sa orasima sad sam postal nemiran:icon_eyes:

Najnoviji postovi

Na vrh