johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Eto,baš šteta,danas sam imala vremena skoro pa napretek,rano smo krenuli na put,dovezao je suprug svekrvu u našu kuću da pazi na ove dlakavice dok nas nema-to ti je ko da imaš malu djecu,nikada Ninu ne ostavljamo samu na duže od dva-tri sata,ako moramo,onda je vodim ili susjedi iza vrta,ili netko dođe u kuću kada smo duže odsutni-malo smiješno,ali...a trebaš vidjeti kada se vratimo,uvijek trči vidjeti najprije što smo joj kupili,gura njušku po svim vrečicama i njuši.A,htjela sam reći,imali smo vremena,sve je išlo po planu,prvo smo na dva mjesta kupili sjeme,pa smo se malo zadržali na Žitnjaku,kupili dva sanduka jabuka,pa smo otišli k kćerki u firmu,zapravo,ispod je restoran,pa smo sjeli malo na piću,malo popričali,pa smo otišli dalje opet uzeti sjemenje,e tu smo naišli na neke ljude,kupce iz Bjelovara koji su isto kupovali sjeme,pa smo počeli pričati,i malo pomalo u razgovoru došli do Poljoprivrednog foruma,i shvatile mi žene da obadvije svaki dan visimo gore,samo ona samo čita,ja tu i tamo nešto nažvrljam,pa veli ona meni-a,to ste vi,upoznale smo se lijepo,izmjenile telefone.Eto vidiš,koja je moć foruma,nikada ne znaš koga možeš upoznati.
Lijepi pozdrav,gospođo iz Bjelovara,ako ne prije,vidjeti ćemo se na proljeće kada dođemo na sajam u Gudovec.
Onda smo otišli u još jedan dučan po sjeme,pa onda u MBM u Lučko.To je mjesto koje ja posjetim,ali,ama baš svaki puta kada idemo u Zg.Danas sam bila skromna,kupila sam si samo jednu teglicu cvijeća,ali sam se dugo zadržala,naišla je jedna gospođa pa smo počele pričati,i vrijeme je prošlo.Kada sam se vratila u auto muž me malo grdo gledao,veli pa gdje sam tako dugo-on nikada ne želi ići sa mnom,uvijek sjedi u autu i čeka me,pa mu bilo dugo.A meni je sat vremena prošao a da nisam ni primjetila.
Zamisli,po dučanima uopće nisam danas išla,jučer nam bile gotove osobne i putovnice,slijedeći tjedan idemo u šoping,malo u MA,malo u SL,a možda i u A.
Ako opet uspijemo srediti sitericu.Onda smo se zaputili kući,ali smo prije otišli u restoran,nešto pojesti,moj suprug kada je gladan ne funkcionira najbolje,a i meni je dobro došlo,nisam morala brinuti čime ga nahraniti doma.Šteta što se nismo vidjele,biće prilike drugi puta,još ću morati kasnije nešto uzeti,pa ćemo se čuti.
Lijepi pozdrav,gospođo iz Bjelovara,ako ne prije,vidjeti ćemo se na proljeće kada dođemo na sajam u Gudovec.
Onda smo otišli u još jedan dučan po sjeme,pa onda u MBM u Lučko.To je mjesto koje ja posjetim,ali,ama baš svaki puta kada idemo u Zg.Danas sam bila skromna,kupila sam si samo jednu teglicu cvijeća,ali sam se dugo zadržala,naišla je jedna gospođa pa smo počele pričati,i vrijeme je prošlo.Kada sam se vratila u auto muž me malo grdo gledao,veli pa gdje sam tako dugo-on nikada ne želi ići sa mnom,uvijek sjedi u autu i čeka me,pa mu bilo dugo.A meni je sat vremena prošao a da nisam ni primjetila.
Zamisli,po dučanima uopće nisam danas išla,jučer nam bile gotove osobne i putovnice,slijedeći tjedan idemo u šoping,malo u MA,malo u SL,a možda i u A.
Ako opet uspijemo srediti sitericu.Onda smo se zaputili kući,ali smo prije otišli u restoran,nešto pojesti,moj suprug kada je gladan ne funkcionira najbolje,a i meni je dobro došlo,nisam morala brinuti čime ga nahraniti doma.Šteta što se nismo vidjele,biće prilike drugi puta,još ću morati kasnije nešto uzeti,pa ćemo se čuti.