• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHABICA-pozdrav iz Međimurja

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Eto,baš šteta,danas sam imala vremena skoro pa napretek,rano smo krenuli na put,dovezao je suprug svekrvu u našu kuću da pazi na ove dlakavice dok nas nema-to ti je ko da imaš malu djecu,nikada Ninu ne ostavljamo samu na duže od dva-tri sata,ako moramo,onda je vodim ili susjedi iza vrta,ili netko dođe u kuću kada smo duže odsutni-malo smiješno,ali...a trebaš vidjeti kada se vratimo,uvijek trči vidjeti najprije što smo joj kupili,gura njušku po svim vrečicama i njuši.A,htjela sam reći,imali smo vremena,sve je išlo po planu,prvo smo na dva mjesta kupili sjeme,pa smo se malo zadržali na Žitnjaku,kupili dva sanduka jabuka,pa smo otišli k kćerki u firmu,zapravo,ispod je restoran,pa smo sjeli malo na piću,malo popričali,pa smo otišli dalje opet uzeti sjemenje,e tu smo naišli na neke ljude,kupce iz Bjelovara koji su isto kupovali sjeme,pa smo počeli pričati,i malo pomalo u razgovoru došli do Poljoprivrednog foruma,i shvatile mi žene da obadvije svaki dan visimo gore,samo ona samo čita,ja tu i tamo nešto nažvrljam,pa veli ona meni-a,to ste vi,upoznale smo se lijepo,izmjenile telefone.Eto vidiš,koja je moć foruma,nikada ne znaš koga možeš upoznati.
Lijepi pozdrav,gospođo iz Bjelovara,ako ne prije,vidjeti ćemo se na proljeće kada dođemo na sajam u Gudovec.:p:p:p:p:p:p

Onda smo otišli u još jedan dučan po sjeme,pa onda u MBM u Lučko.To je mjesto koje ja posjetim,ali,ama baš svaki puta kada idemo u Zg.Danas sam bila skromna,kupila sam si samo jednu teglicu cvijeća,ali sam se dugo zadržala,naišla je jedna gospođa pa smo počele pričati,i vrijeme je prošlo.Kada sam se vratila u auto muž me malo grdo gledao,veli pa gdje sam tako dugo-on nikada ne želi ići sa mnom,uvijek sjedi u autu i čeka me,pa mu bilo dugo.A meni je sat vremena prošao a da nisam ni primjetila.
Zamisli,po dučanima uopće nisam danas išla,jučer nam bile gotove osobne i putovnice,slijedeći tjedan idemo u šoping,malo u MA,malo u SL,a možda i u A.
Ako opet uspijemo srediti sitericu.Onda smo se zaputili kući,ali smo prije otišli u restoran,nešto pojesti,moj suprug kada je gladan ne funkcionira najbolje,a i meni je dobro došlo,nisam morala brinuti čime ga nahraniti doma.Šteta što se nismo vidjele,biće prilike drugi puta,još ću morati kasnije nešto uzeti,pa ćemo se čuti.

Z

zeleno zagorje

Guest
zaista žalim što nisam mogla jučer , potpuno isto ko nas od siterice za životinje koje ostaju doma, do završnog objeda ,uvijek za posjeta malo duljeg zg ili sloveniji takav je potpuno isti završetak, samo ono čekanje u auto , to mi nebi upalilo ,pa nikako ni u ludilu, zato čestitaj suprugu , vrlo razuman i hrabar muž , a zagorci , malo tvrde glave , to je to , lijepi pozdrav iz Zagorja, danas imam ujutro malo više slobodnog vremena jer smo ženski dio obitelji , nas tri lijepo naše muškarce spremile i kako ono ti kažeš deportirale na godišnju skupštinu hrvatskog hladnokrvnjaka u krapinu , pa sad uživamo, ha ha ha

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Da vi žene forumašice napravite neko žensko druženje da se izjadate jedna drugoj možda da pozovete i nas muške da napravimo neku feštu ....

Z

zeleno zagorje

Guest
farmer vg mi ti se ne bi bunile , znaš ti za onu našu štalicu u oroslavju , da li pogledaš koju na jubaka tv , za nas forumaša bi neka fešta tam mogla pasti koji petak, samo bi im onda snimanje morali zabraniti

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Da si svoga zagorca istrenirala na vrijeme,odmah od prvih dana braka,sada ne bi bio tvrde glave.Sa mužem treba ko sa tijestom,mijesiti,gnječiti,oblikovati,razvlačiti,i ispeći fini meki kolač.I onda ga skoro cijelog uviti u celofan.Da ostane mekan.Osim onog neumotanog dijela.Nesmiješ se zeznuti pa umotati cijelog.:lol::lol::lol::lol::lol::vragek::vragek::vragek:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Pa nije loša ideja a snimanje koga briga zato mogu od toga napraviti šou i onak su svi zategnuti nek se vidi i opuštena atmosfera ..

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Da si svoga zagorca istrenirala na vrijeme,odmah od prvih dana braka,sada ne bi bio tvrde glave.Sa mužem treba ko sa tijestom,mijesiti,gnječiti,oblikovati,razvlačiti,i ispeći fini meki kolač.I onda ga skoro cijelog uviti u celofan.Da ostane mekan.Osim onog neumotanog dijela.Nesmiješ se zeznuti pa umotati cijelog.:lol::lol::lol::lol::lol::vragek::vragek::vragek:

Čuj znamo i mi mjesiti ,gnječiti, razvlaćiti i ostalo pa na kraju dobimo ljepu meku podatnu soćnu ženicu:lol:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Farmervg,e,kada se ja i zelenkica jednom budemo našle,pozvati ćemo i tebe,platiti ćemo ti kavu,slobobno ćeš i popiti koji sokič na naš račun.Moći ćeš i sudjelovati u razgovoru ako budeš uspio doći do riječi....:p:p:p:p:p:p:p

Z

zeleno zagorje

Guest
a da mi stvarno organiziramo feštu ,pa našu prijateljicu malo samo malo, izmjesimo ,pa onda još malo zamotamo, da li bi nam njezin suprug zahvalil , kaj bi onda dobil fini i sočni kolačić

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Sve štima osim onog o razgovoru jer sumnjam da bi došel do rijeći bio bi samo statua ili un promatrać:lol:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
No pa hajde,organizitajte nešto,letimo dok si reko keks,navikla sam ja na put od petsto kilometara,što mi je onda preći stotinjak.Plesati znam,jesti mogu,za popiti nisam,ali isto mogu ako ima nekoga da me podupire sa bar dvije strane,a nakon jedne čaše poželjnp je i sa četiri,gluposti pričam popila nešto ili ne,eto,štimung bi bio u svakom slučaju.:gitarist::gitarist::gitarist::gitarist::gitarist:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sve štima osim onog o razgovoru jer sumnjam da bi došel do rijeći bio bi samo statua ili un promatrać:lol:

Joj kak si ti čudan,gledaj sad ovako-kad se žensko obuče dovoljno je haljina i cipele.Ali,onda slijedi još prsten,narukvica,ogrlica,rinčice,parfem.Dovoljno je samo se očešljati se,ali onda slijedi još feniranje,tapiranje,završna frizura lak za kosu i eventualno pokoja ukosnica.Pa se uzima torbica,iako sve što treba stane u jedan novčanik.Itd....Pa naravno da bi nam poslužio kao ukras,aaaaaali,bio bi,znači,na cijeni.Ukrasi su važan dio ženskog života.Pa budi ponosan što ta želimo za ukras.A ako poželimo da i ti nešto kažeš,mi bismo ti već rekle što ćeš reći.:roll::roll::roll::roll::gitarist:

Z

zeleno zagorje

Guest
bez farmervg zabava nebu nikak prešla to sigurno, povel bude i suprugu ona nam bude naše pojačanje , a večeras pogledaj na jabuci tv u 20 sati groznicu subotnje večeri , gazda joža se nakiti već odma na početku plesne većeri pa poslije barem nema problema tam ti je i onak šou svaki petak kad je snimanje

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E zelenkice,onda ovak-farmervg povede suprugu,ja povedm svoga supruga,pošto se njih dvoje nepoznaju,neka se oni lijepo upoznavaju,a nas dvije ćemo farmeravg izmijestiti i razvući i nategnuti tak da njegova ženica od njega ispeče takvu buhtlicu da bu joj ga žal gricnuti kolko bu podatan i mekan.I bude nam zahvalna i bude nam se poželjela pridružiti i na forumu.:gitarist::gitarist::gitarist:

Evo,bio nam maločas svečenik u kući,blagoslovio nas,pa mi sad nije jasno kak mi se još uvijek gluposti motaju po glavi.:lol::lol::lol::lol::lol:

Sad mi je palo na pamet pitati,ti to imaš kakve konje kad si poslala mušku ekipu na ,što ono bješe,nekakvu skupštinu?

Posljednje uređivanje:
Z

zeleno zagorje

Guest
danas je godišnja skupština hrvatskog hladnokrvnjaka u krapini , dolazi nam gosp,Josipović i Jakovina , pripremili smo originalne darove , a naravno i nepca za feštu u KTC u krapini , mi imamo kobilu Zoru hrv. hladnokrvnjak i čekamo za par tjedana prinovu , dežurni smo od 0-24 , a očekujemo i prinove kod ovci pa je to duplo dežurstvo , farmeravg jedva čekamo da ga upoznamo i tretiramo kao tijesto , tu imamo iskustva, povest ču i supruga i sinove snahe , sve moguče da zabavljaju sve one koji bi nam kod tijesta smetali , još bi mogle pozvati DARIJUSA on nas je počastil pa da i njegovu suprugu ugostimo , a njega preoblikujemo ,također u jednu buhtlicu , a buhtlice budu znali koga još treba pozvati i preoblikovati, pa da gazda Joža iz štalice ugosti kompletni poljo forum

Z

zeleno zagorje

Guest
nemoj me podsječati na blagoslov kuća, mi smo imali jućer ,bio svečenik , pošto smo puno radili za crkvu pa i mnogo rada moji sinovi donirali za dar kapeli u lepoj vesi ,sve nas svećenik osobno poznaje kao mi njega,jer smo mnogo surađivali,prvi put ove godine snaha br.2 bila je na blagoslovu prisutna, pitanje župnika ,gazdarica tko je ova mlada , a djevojka mlađeg sina ,gazdarica mlada,kažem, svadba nije bila ,čekam vjenčanje u vašoj obitelji ,a bude još su mladi,rečem, kaže svečenik na to ha,ha,ha točno tako kako sam opisala ,snješkice u tvojoj obitelji nema krštenja bez vjenčanja , jer vi niste neimučna obitelj, željno isčekujem dvoje mladence u tvojoj obitelji gazdarice , to je tvoj zadatak, novi u ovoj godini, o jojjjjjjj , što sam kolko ovci , kolko kuća da prodam za sad imam samo dvije , otvori se građevinska sezono, idemo na posao

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E zagorko,vjenčavaj,krsti,budeš li čekala sezonu posla,a usto i uspješnu,moglo bi se i izjaloviti kako stvari u poslovnom svijetu stoje.
Organiziraj,potruditi ćemo se,stižem svuda gdje se može nasmijati.
I mislila sam da imaš neko konjeto,veliš hladnokrvnjak,pa još i žensko.I ja ti imam jednog,htjela sam napisati ždrepca ali mi je palo na pamet da je ždrebac onaj koji još nije u rasplodnom ciklusu,a moj je već pri kraju, hrvatski toplokrvnjak,ma kaj toplokrvnjak,kad ga ja malo obradim i umilim se oko njega krv mu uzavrije i mogla bih čiste savjesti reći vrelokrvnjak.Evo ga,trenutno spava tu na trosjedu metar od mene,maločas sam ga nahranila,sad kad malo odspava ću mu skuhati kapučino,malo ćemo srknuti,imamo i neke keksiče,pa će se vjerojatno i malo gricnuti,a ako se odluči za nešto drugo slatko,podsjetiti ću ga da me nekada zvao-moja slatkica.Hvala Bogu što još nema šećer u krvi pa smije gricnuti sve slatko.:lol::lol::lol::lol::lol:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Vidim da je i kod vas danas blagoslov kod mene jutros bil u pola devet župnik ja na poslu pa se izvukel od kritika zato je žena dobila jezikovu juhu ako pitate zašto to je njemu normalan pristup da komentira zašto ovo zašto ono ko kakva baba...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma naš je dobar,uvijek lijepo popričamo nakon molitve.Jedino je problem što je uveo običaj pjevanja prilikom ulaska u kuću,pa moramo pjevati svi.A ja i pjevanje nismo na ti.Ja bih mu radije nešto odrecitirala nego pjevala,joj,kasno mi je palo na pamet da mu predložim-možda slijedeće godine.:lol::lol::lol::lol::lol:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,806
Kaže snaha svekrvi: - Vi tako dobro izgledate. Bili bi idealan model za nekog kineskog slikara. Svekrva, sva ushićena, upita: - A zašto baš kineskog? - Pa, oni vole slikati zmajeve.

samo za johabičinu...:weedman:

Najnoviji postovi

Na vrh