Z
zeleno zagorje
Guest
muhaničar ajd sad da iskoristimo onaj đoker zovi, johabica nas šokirati počela ko i nostradurus, reci nam ti što je jedan traktorski satTu sam ja ,provirim s vremena na vrijeme,nešto nabrljam na brzinu.Sada me mijenja suprug,a rekla sam mu da se skine i prijavi na svoje,ali neće.Imamo snijega,ali nije to ništa,meni su noge ionako uvijek hladne,ali mi je srce toplo,pa je sve u normali.Za priču treba misliti-ma lažem,pišem onako kako mi padne ne pamet,a to je isto ko da te gladam u oči i pričam sa tobom.Jedini je problem u prstima,mislim brže nego pišem,pa to potraje-da me nije sram reći,otkrila bih tajnu-i po skoro sat vremena.Dobro,malo dramatiziram,ali blizu je.A onda još i progutana ili kriva slova,pa ispravljaj.Davi me pedantnost i živciranje zbog pravopisa i gramatike.Ostalo iz škole-hrvatski 5,fizika 2,poklonjeno.Mehanizacija u poljoprivrednoj 3,poklonjeno,pala sam na pitanju što je jedan traktorski sat.E,to je priča koju ću jednom valjda ispričati.Ako znaš što je jedan traktorski sat-reci.Zna li uopće još danas netko što je jedan traktorski sat?