johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
I naši su prozori bili boje mahagonija dok im ja nisam presudila,a vrata hrastov furnir visoko cijenjen u mome kraju.I ja sam se usudila napraviti svetogrđe i to prekriti bojom.Iako inače ne volim kič,ja kažem,dok sam ja živa,u mojoj kući neće biti jednog plastičnog cvijeta niti na zidu visjeti ništa što nije napravljeno rukom.Iako nešto imam,je da je lijepo,zato sam se i prešla.Kupila sam u Mađarskoj jednu sliku,cijena nije bila pretjerana-ne nešto vrijedno,to mi nikada nije bilo važno,nikakva umjetnost ne mora biti u pitanju,bitno je samo da je to nečije ručno dijelo,taman to napravilo i dijete.I tako sam ja sliku donjela kući uvjerena da je napravljena od plastelina i naravno ofarbana jer je sva u jednoj boji.Pa sam doma shvatila da je to štancana plastika otisnuta u kalupu.Ali prekrasna i bilo mi žao baciti.Pa sam je objesila u Wc-u iznad vrata.Pa je došla prijateljica i otišla na wc-e,a kada se vratila pitala me zašto se ona slika tamo nalazi,a ne tu u boravku ili hodniku.Pa,rekla sam joj,baš je tamo,gdje joj je i mjesto.:mrgreen: