Budeš li išla U ZG na Zrinjevcu su ih imali prije tri godine.Ja sam je kupila prijateljici za rođendan jer ju je jako željela.Lijepo cvate.Kod nas je nema,bar je onda nije bilo,jer sam potrošila cijeli spremnik goriva dok sam obilazila sve centre i rasadnike koje znam ali bez rezultata.Ja bih si još puno toga nabavila,ali nemam više kamo posaditi.Možda nešto ubacim još iznad ribnjaka ako padne nešto kiše jer mi je teško to sve zalijevati.Trebalo bi mi desetak tisuća kuna da si napravim automatsko zalijevanje,nešto smo započeli,vod je spojen na vodenu pumpu,ali nekako mi je puno novaca,iako znam da će se potrošiti ionako na bezvezarije.A moj suprug samo mudro šuti,morati ću pribjeći starom načinu dobivanja onoga što želim-ucjenom.Dok još nije kasno.:rolleyess::rolleyess::vragek:Baš sam zločesta,nekako sve češće u posljednje vrijeme.Valjda sam na granici kasne mladosti i rane starosti,a onda ljudi pobenave.:lol::lol::lol:Idem nešto raditi,zalijani su plastenici,moram srediti miša u špajzu,jutros ga nisam čula,ako je krepao-dobro-ako nije-ma hajde da konačno priznam-ja se miša bojim-ne bojim se ko malo dijete ili neka glupača,samo mu nekako najradije ne bih bila u blizini,malo se smrznem kada potrči prema meni,onda ja ili idem u rikverc ili krenem na drugu stranu,a tako je teško miša uloviti.Danas spremam kuću,sutra isto,proslavu sam odgodila za nedelju,tako mi više paše,doći će djeca iz Zg i Čk i svi ćemo skupa reći mojoj svekrvi-Sretan ti osamdeseti rođendan.
Budeš li išla tu u rasadnik,javi se,ja sam u blizini,nekih niti pet kilometara,pa ćemo malo sjesti i popričati.Bilo bi mi drago upoznati te.