Ajkula,u pravu si,nije to moja Ninica,iako je dosta slična.Mislim čak da je u ovome jezercu muški bernardinac,a moja je cura.
Snupy,takve su ti životinje,da samo vidiš kako moja zna uživati,dođe,guzom sjedna na trosjed,onako,zadnje noge su joj u zraku,a sa prvima stoji na podu,i onda se okrene,stavi njušku ispod moje ruke,i glavom mi ruku baci u zrak.To je znak da želi da je počešem po leđima.Jutros je u pola tri udarala šapom po vratima spavaće,jer ih sada zatvaramo da nas ne gnjavi noću,tako dugo dok nisam ustala i išla otvoriti ulazna vrata.Samo je pogledala vani lijevo-desno,i vratila se unutra spavati.To se zove valjda razmaženost.Imamo i dvije mačke.To treba vidjeti.Ja u kuhinji,oni u boravku,sve troje,i muž četvrti,čekaju,ali muž je barem strpljiv,a ove tri nevide u kuhinju,ali ja ne mogu tako tiho otvoriti vrata frižidera,a da one istog trenutka ne ustanu i dođu u kuhinju.Sve ću ja to,čim malo zatopli deportirati.Bar tako mislim,jer sam već pokušala,ali Nina lupa šapom po staklu ili vratima dok oće učiu kuču,i neodustaje dok ne otvorimo vrata ili prozor,a mace mjauču i čekaju.Ali neka,baš ih volimo.:lol::lol::lol: