• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHABICA-pozdrav iz Međimurja

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma lopine jedne,vi bi moje ribice vodili na plivanje.Sad bih vam baš privezala kamen za noge,da malo naučite roniti.:axe::axe::axe:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Možda su samo ljubomorni šta ih oni nemaju jer kod njih bi odma završile na gradelama ja jedino volim od riba kad janje padne u more ili one šta rokču..

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,806
ma kakva ljubomora, pa meni šarani svaku drugu godinu plivaju na dvorištu..., a kad mi se jako, baš jako piša onda prođem 25 metara i popišam se u Kupu pa gledam na televiziju poplavu u Sisku...:twisted:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
ma kakva ljubomora, pa meni šarani svaku drugu godinu plivaju na dvorištu..., a kad mi se jako, baš jako piša onda prođem 25 metara i popišam se u Kupu pa gledam na televiziju poplavu u Sisku...:twisted:

Znači ti si taj koji kod nas truje Kupu ubuduče kad voda nebude dobra za kupanje tebi šaljem inspekciju....

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,806
Zdravo svima,novi sam na forumu,dolazim iz okoline Novog Sada(nadam se da ne smeta)malo cu se predstaviti
Obradjujem oko 200Ha zemlje,imam 35 krava muzara,18 junica i 15 teladi
Od traktora imam YTO 1204 IMT 5106 IMT542 IMT 539 sa utovarivacem i IMR65

alo, Johabica je udana žena, odi se nekam drugam predstavi...:rolfer:

Z

zeleno zagorje

Guest
darijus , de ti pogledaj kak svi reagiraju na našu forumašicu, a kad bu neku priću opet ispričala , mi čekamo i čekamo ,a ta priča nikako da krene, daj je nagovori nek nam pomogne ukrotiti nostradurusa ona zna sa muškarcima:vragek:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Darijus,ne znam odakle si onaj citat izvukel,ali samo da se zna-mene je moj muž naučil-on veli da se više nikada ne bi oženio sa mnom.Sada bi uzeo neku lijenu,da ga ne tjera raditi.E,tako bih sada i ja.Koji traktori,koji hektari.Udaš se za jednog od osamdeset i kusur,naravno bogatog jako,dvije-tri godine mu mijenjaš pelene,kada umre uzmeš si jednog od dvadeset i jednog od trideset.Godina.Ovaj od trideset već sve zna,a ovaj od dvadeset će se jako truditi da se dokaže.
No,i tko onda kaže da ljudi sa godinama ne postaju pametniji,ha?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
darijus , de ti pogledaj kak svi reagiraju na našu forumašicu, a kad bu neku priću opet ispričala , mi čekamo i čekamo ,a ta priča nikako da krene, daj je nagovori nek nam pomogne ukrotiti nostradurusa ona zna sa muškarcima:vragek:

E moja prijateljice,rekla sam da sam završila sa pričama.Upalilo se svijetlo,treba izaći iz dvorane.
Ili,pao je zastor,otišli glumci sa pozornice.
Ili.....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,973
Kad ti ja jednom stanem na nogu.....mtd001l:
nosim cipele sa kapicama.....:mrgreen:
ali, činjenica je da riba mora plivati...ja preporučam da nakon ulja pliva u vinu...:vragek:
tako je....
a kad mi se jako, baš jako piša onda prođem 25 metara i popišam se u Kupu pa gledam na televiziju poplavu u Sisku...:twisted:

zato je kupa nizvodno od mahična nekako žuta....:scratch
misterij je otkriven...:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Ovo nisi trebao reč, nakon sljedeće poplave dolazimo na fiš paprikaš sa svježe ubranim povrćem :mrgreen:
zato je kupa nizvodno od mahična nekako žuta....:scratch
misterij je otkriven...:lol:
A na pivovaru si zaboravil :roll:
Pogotovo u stara vremena, bez problema su rasli promili ako si bio u blizini...u "elementu" si, bez potrošene kune :gitarist:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
rekao bih da to nije ninci ili me hebe vid,čekamo javljanje johabice tko je dobio pivu gratis:weedman::weedman::weedman:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajkula,u pravu si,nije to moja Ninica,iako je dosta slična.Mislim čak da je u ovome jezercu muški bernardinac,a moja je cura.
Snupy,takve su ti životinje,da samo vidiš kako moja zna uživati,dođe,guzom sjedna na trosjed,onako,zadnje noge su joj u zraku,a sa prvima stoji na podu,i onda se okrene,stavi njušku ispod moje ruke,i glavom mi ruku baci u zrak.To je znak da želi da je počešem po leđima.Jutros je u pola tri udarala šapom po vratima spavaće,jer ih sada zatvaramo da nas ne gnjavi noću,tako dugo dok nisam ustala i išla otvoriti ulazna vrata.Samo je pogledala vani lijevo-desno,i vratila se unutra spavati.To se zove valjda razmaženost.Imamo i dvije mačke.To treba vidjeti.Ja u kuhinji,oni u boravku,sve troje,i muž četvrti,čekaju,ali muž je barem strpljiv,a ove tri nevide u kuhinju,ali ja ne mogu tako tiho otvoriti vrata frižidera,a da one istog trenutka ne ustanu i dođu u kuhinju.Sve ću ja to,čim malo zatopli deportirati.Bar tako mislim,jer sam već pokušala,ali Nina lupa šapom po staklu ili vratima dok oće učiu kuču,i neodustaje dok ne otvorimo vrata ili prozor,a mace mjauču i čekaju.Ali neka,baš ih volimo.:lol::lol::lol:

Z

zeleno zagorje

Guest
potpuno ista situacija u Zagorju , Ben je podrapao vrata totalno, a moja mala seka uzeta iz šume križanka lesija i vučjaka, mala, pametna , čupava i vrlo lukava kućna čupi , zaletava se u vrata dok se ne otvore , da može mirno i spokojno zaspati na krevetu u sobi, sve im je svima dozvoljeno, Miki križanc rotvajera i vučjaka ulazi u kuću pvremeno jer je vrlo prljav , a seka Ludara vrlo rijetko , ali za praznike i u vrijeme pucnjave u novogodišnjoj noći svi budu ušli u kuću bez obzira na čistoću i red, za mirnu i ljepu noć sve im dozvolim

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Mi sa svojom već sada imamo problema,tu i tamo netko baci petardu,drhti od straha.Moramo noću ići sa njom van i stajati kraj nje kada ide pišati.I to je jedva nagovorim.Odustali smo od novogodišnjeg izlaska,jer će joj srce stati od straha.Imala sam namjeru uzeti i platiti neku sitericu da bude sa njom u kući,ali se bojim da joj strana osoba neće pomoći da se smiri,jer smo je neku večer ostavili u kući i otišli prijateljima na dva-tri sata,dobila je napad panike jer su djeca vani bacala petarde,a ja sam zaboravila ostaviti joj upaljeno svijetlo .Inače joj uvijek ostavljamo upaljeno kada je ostavljamo samu doma.E to moje psetance,još se ponaša ko mala beba.

Z

zeleno zagorje

Guest
novu godinu dočekat ču kao i svih ostalih 8 unatrag ,sa kučnim ljubimcima jer 2 spavaju u kući i boje se pucnjave , a dva su vanjski , ali za doček nove obavezno ulaze u kuću zbog pucnjave unatoć organiziranom dočeku u našem domu za starije i nemoćne, koji je pred otvorenjem , neću biti prisutna , organizatori su moji sinovi i snahe ukljućit ču se prije pola noći i malo nakon dva iza ponoći kad se pucnjava smiri , živio doček i naši ljubimci, imam i tri mačka ima nas puno

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
29122012.jpg

05112012a.jpg

05112012.jpg

02012013.jpg

A-ha,ovo se zove uhvatiti lopove na djelu.Bili su meni sumnjivi tragovi capa na stolu,ali muž mi je uvijek govorio da bez konkretnih dokaza ne smijem podnjeti optužnicu.E,sada macama slijedi deportacija,a svemu onome što se ne pojede za vrijeme jela trenutna evakuacija.U frižider.:rolleyess::rolleyess::rolleyess:

Z

zeleno zagorje

Guest
e johabice nemoj biti tako okrutna mace su se samo za blagdane počastile , više to nebudu radile

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
e johabice nemoj biti tako okrutna mace su se samo za blagdane počastile , više to nebudu radile

Zelenkice,jesi ti pročitala PP???????????

E baš hoću,biti ću okrutna,svakoga dana po desetak ukrasa skinu sa jelke,mislim da se nitko nije toliko nakitio božične jelke ko ja ove godine,već jedva čekam Tri Kralja da je rastepem.I pseto mi diže živac,opet štrajka glađu,jedini način da je nahranim je da uzmem macu u ruke,odnesem je do zdjele sa hranom i kažem-odi Nina papati,vidi,maca će ti sve papati.Onda dođe odmah i jede tako dugo dok sve ne pojede.A oči joj stalno idu u stranu,gleda da se maca slučajno ne bi previše približila.:rolleyess::rolleyess::rolleyess:

Z

zeleno zagorje

Guest
jučer sam cijeli dan bila kod svekrve na kolinju, danas je trebalo još nešto završiti , kasno sam otvorila forum, a ima nas više koji otvaramo pa mi je promaknula PP biti ču pažljivija , a u PP ču ostaviti broj tel. pa se malo slušamo , a malo pišemo, evo ja imam bolje kućne ljubimce naš bor nisu niti dotakli to je zabranjena zona

Najnoviji postovi

Na vrh