• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHN DEERE

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Hvala svima koji su se javili..

Tako nešto su i meni pričali,ali nikad onak detaljno nego samo površno..

krckrc

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
74
Evo da isprican ekipi moje iskustvo u kupovini john deere traktora. Na podjednaki model traktora sa potpuno istom opremom razlika izmedju novocomerca i jednog prodavaca u italiji iznosi 7000 EURA. kad sam trazio popust u startu su rekli da ne dolazi u obzir jer ionako ih prodaju puno. To je bila razlika na traktoru od 100 ks. Ko zna koliko pograbe na vecim steojevima. U svakom slucaju radje cu tih 7000 tis eura potrosit na bilo koje gluposti nego ih poklonit njima.
Znaci u rh definitivno ne kupujen deer.

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Šta znači kod john deera motor samo diesel? Radi se o PowerTech PWX motoru 4,5 l

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Novi traktori su jeftiniji vani, to je istina, ali kaj je s garancijom, dal bude talijan, slovenac ili svabo priznao garanciju, ako nedaj boze dođe do nekog ozbiljnijeg kvara, sto se bas oce u inat dogoditi.

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Tu blizu mene je jedan uzeo Kubotu u D, Švabo mu dolazi raditi servise, mislim da mu daje samo nešto sitno za putne troškove.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Novi traktori su jeftiniji vani, to je istina, ali kaj je s garancijom, dal bude talijan, slovenac ili svabo priznao garanciju, ako nedaj boze dođe do nekog ozbiljnijeg kvara, sto se bas oce u inat dogoditi.

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

Kad sam s tastom išao gledati kamion,gazda je dovezo 2-3 god starog šlepera za 100 tinjak tisuća eura iz francuske..nebrzo nakon toga su otišle dizne,pa pumpa,pa opet dizne i ovi u servisu gdje su slagali su poslikali jer je sve to bilo loše složeno i reklamirali su francuzu,ovaj je platio troškove servisa,tj popravka i još je na kraju spustio cijenu kamiona(vratio je nekakav iznos novca čovjeku)...tako da nije sve crno!nadamo se!

krckrc

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
74
Garancija vrijedi na prostoru cijele Eu. Traktor mozes kupit digod a na servis mozes zvati bilo koji ovlasteni servis. Ja sam dogovorio servisiranje u italiji. Mogu birati izmedju tri ovlastena servisa koji su mi udaljeni 150 do 200 km. Posto sam iz istre serviseri u italiji sui blize nego nasi u rh.

Stvar je u tome da nas nasi trgovci deru. U slucaju john deera glavni krivci za takve cjene su slavonci i ostala ekipa kojoj je bitno da ima deera u dvoristu i ne pita za cjenu. Ja nisam isao kupiti john deera, ali posto kosta isto koliko i drugi odlucio sam se za njega. Ima dobru servisnu sluzbu te dobro drzi cjenu na trzistu rabljenih.

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Izgleda da ako je " samo diesel" nema adblu rezervoar..
a2323b8765ade3b5858a149e3e2862eb.jpg

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Tražim si traktor za svakodnevnu uporabu i čini mi se da je ovo pravi izbor.. Da li netko ima i kako se pokazao?
6c7e8cc949721166bad0924489775784.jpg

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Kod nas ih je par kupljeno,125r ima i 165r ili 175r,uglavnom ljudi koji nisu imali jd traktore i onda je komentar jd je jd..i da malo su veći potrosaći nego traktori koje imaju uz njih ali da im nije žao što su kupili..

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Konkretno gledam ovaj mali od 90ks da možemo prskati i nositi rasipač a bio sam u novokomercu on je oko 50 tisuća bez Pdv... + Utovarivač A kada sam gledao cijenu u njemačkoj i italiji razlika je velika..
e2fcd327f69a33e831baaeb415ede5c9.jpg
b9efc2619878138b12a5a2e60df86468.jpg

toth

Član
Tu od
28 Velj 2015
Poruka
146
Mislim da je bio oko 47 tisuca. Prosle godine bio u novocommercu jedan rabljeni sa 800 sati za 40 tisuca.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Kolega platio 5075M 46000 sa pdvom. One gore ponude od kolege neznam jel su važeće jer vidim da su stari modeli, ali razlike u cijeni sigurno jesu.
Osobno mislim da je Deutz ili Same ili Case možda bolja alternativa za takve poslove zbog cijene.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Jedan poznanik kupio je noviji MF i novi landini, ne znam kojih oznaka ali kaže kako mf ima veliki problem sa elektonikom a na landiniu nema što nije popravljao od mehanike.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh