A
ARGON
Guest
da nebu neko krivo razmel: pariti = uspoređivati :mrgreen: mi velimo pariti, po domače
Lupaš bezveze. Prije svega Hürlimann je bila Švicarska, a ne Njemačka firma.PeTaR4444 kaže:HURLIMANN KVALITETNIJI I POUZDANIJI MOJA PREPORUKA NJEMAČKI JE ZA RAZLIKU OD LAMBORGHINIJA KOJI JE TALIJANSKI
Ž
NETKO kaže::!: Meni moj SAME EXPLORER 100 od 100 ks najbolji !!! Kupio ga lani u . - prezadovoljan sam njime! Ima sve što jedan traktor treba da ima, klima, kompresor, pomoćni podizni klipovi, zračno sjedalo... Uz to sam uzeo i prednji utovarivač Robust F15... Sad sam džek u svom šoru, hehe! Traktor za 5 :!: A i ostala popratna služba je za pohvalit...servis, rezervni dijelovi...sve sve sve! Mogu samo preporučit
bok svima! kupujemo novi traktor i premišljamo između Hurlimana XA76 i Lamborghinija CROSS 674-75N. cijena za hurlija je 22.000eur,a za lamba 20.000eur
kaj vi mislite? kaj bi bilo bolje?
ja sam iz zagorja i tu su dosta bregoviti tereni i veliki nagibi.
hvala. Pozdrav!!!
Ovdje ti samo odgovara Dorado (i njegovi klonovi u drugim bojama), jer ne postoji (koliko ja znam) niti jedan drugi traktor na tržištu koji to ima.Može konkretan savjet ili preporuka . U planu je kupnja drugog traktora na gospodarstvu približno prolječe-ljeto 2011. Prema iskustvu trebao bi traktor 60 ks 4x4 kabina 2t podizne sile na hidraulici, brzo kopčanje trotočja. 2 dvoradna izvoda "povernešto" mjenjač bitno da ide 40km/h sa 1800 o/min. namjena bi mu bila za lakše radove sijačica kukuruz, žito; prskalica , kultivator, transport, pripomoč kod oranja itd. želja je SDF grupacija ali nisu isključeni ni drugi proizvođači. naravno bitno je da traktor da najviše za što manje novca.