• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako bi poljopriveda trebala izgledati!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,113
Ja bi pijance izdvojil iz ove grupe. To su ipak jedni veseljaki, a to kaj zapišavaju ulice to je radi slabih mjehura. Mora se. Kolike ušlo, otprilike tulike mora i izajti. Barem tak veli zakon spojenih posuda.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,209
Ja bi pijance izdvojil iz ove grupe. To su ipak jedni veseljaki, a to kaj zapišavaju ulice to je radi slabih mjehura. Mora se. Kolike ušlo, otprilike tulike mora i izajti. Barem tak veli zakon spojenih posuda.
Kak ne, a poslje bum ja došel dole da si popijem čašu vode, a voda bu iz desalinizatora morska zapišana i usrana...

A ne @MUHA , to su ti bile obitelji s djecom.
Ok, pa to ja i velim da nam takvi turisti trebaju.
Hočeš da počnem stavljati jutanje slike ovih kaj su sami došli sa punim žepima penez?

A ne, ne. Idem ja iz ove teme nekam drugam.
A možda bolje da odem da kakvu bedastoču ne napravim ili izjavim.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,310
Ovo u nastavku oslikava jedno pravo stanje o nama i našoj poljoprivredi, o nemaru pokraj. Nekada je to bilo nezamislivo, kak' bi tud kravice i kola prolazili, ali sada je to kraljevstvo "traktorskih dinosaura", u čijim kabinama sjedi "jedna nova generacija" poljoprivrednika.
Tamo u članku t- portala piše da smo ostali na nivou 2010.
Prilažem fotke iz 2016., morale bi biti naprednije, zar ne, tako barem nalaže zdravi razum.

Išli smo prije par dana, točno nakon 10 godina i 5 dana, ja, supruga, naš deda - moj otac, jedan naš poznanik i njegovo dvoje djece pogledati situaciju u "dedove šumice", radi drva.

Prilazni poljski put i dan danas izgleda ovako, jadno, razrovano, uništeno i na njemu je vrijeme stajalo 10 godina, ne mjeseci ili dana, 10 godina. Koriste ga itekako navodno napredni i na dobrom glasu korisnici. Našeg je dedu "skoro šlag trefil" dok je nakon protjeka 10 godina ugledao ovu istu, 100% identičnu sliku i situaciju. Ne bi bilo u redu ponoviti njegove misli i stavove, radi digniteta foruma.
Ovo su slike iz 2016., sve je isto i sada 2026., to je slika nas naprednih...

WP_20160322_09_34_01_Pro.jpg

WP_20160322_09_44_16_Pro.jpg
WP_20160322_09_56_31_Pro.jpg

Ako je ovo nekome za 21. stolječe, onda se nema što više dodati. Ti su putovi več mogli biti asfaltirani ili u Bečkim granitnim kockama, ali nema svrhe dalje komentirati.

Na vrh