@ZJ vidim da organski ne podnosiš "senfa", gradonačelnika grada Zagreba.
Imam filing da mrziš sve oko sebe, što nije sukladno s tvojim osobnim uvjerenjem. Ja ti velim to je OK, ali samo za tebe. Pusti selo neka priča i neka odlučuje o svojoj sudbini.
Da "cijeli ovaj forum" ne bi imao pomisao da imam osobno nešto protiv tebe, evo izjavljujem da nemam, da sam te imao priliku privatno upoznati, da znam da si normalan dobar, školovan itd.
Koga ti sad braniš, sve pucnjeve u prazno, sve promašaje, sve laži i prijevare?
Tko to radi, pa svi oni koji su uvidjeli priliku, od nemoralnih, nedoraslih problematici i nesposobnih političara, prokurvanih žetona, do pokvarenih građana, koji bi za judine škude prodali i svoju djecu, ne samo ponos, ili čast.
Ima nas koji smo več u devedesetima zaključili da bi tek rođenu Hrvatsku državu morali krenuti čistiti s željeznim zubačama, od Dubrovnika do Zagreba, od Zagreba do Vukovara. "Previše se nakotilo izroda i fukara."
Izvoli pa ti sad moderiraj i reži, meni bude svejedno.
Ne brani neobranjivo, ne mrzi zapravo nevine, a sposobne mlade ljude, samo zato jer imaš nekakve dvojbe i neraščišćene račune nemam pojma gdje, ali imaš, ja te takvog ne mogu razumijeti... nije sad 1945., sada je 2026., gospodin Tomašević nije partizan, nije ustaša, nije bio zločestoča "tvojeg kraja", zašto ga mrziš iz dna duše.
Ameri su bacili 2 atomske na Japan, pa Japanci danas ne iskazuju toliki animozitet, kao ti prema mnogo čemu u HR. Zašto ne izađeš iz svoje udobnosti i što ti paše, izađi na vjetrometinu barem lokalne politike.
Prestani biti mali miš. Zagalami javno, želim asfalt tu i tu, želim novi dječji vrtić tu, želim školsku dvoranu tu, želim betonske bandere tu, ne želim bale smeća tu. Ja sam sve to radio, odradio, napravio. Visio sam na stupovima srama lokalnih novina, radio stanica, a ostao sam normalni građanin kojeg prvi pozdravi u Gradu svaki gradski službenik, bivši ili sadašnji gradonačelnik, župan, večina mojih sumještana itd. Itd. Kako to, jednostavno, ajmo pošteno pa onda koga tko zahebe.
Želim ti sve najljepše i najbolje ovoga svijeta, ali daj zbudi se. Uživaj, živi, raduj se istini, ne magli i lažima.
Sve najbolje tebi, tvojima i svima koji su ovo pročitali.