• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako nas policija vara!!! Vozaci OBAVEZNO pogledati!

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,422
Objasnite to tužiocu koji vodi slučaj.
Mene zabole šta treba uraditi sa migrantima, ali gospodin to istražuje pa i njemu objasnite kakav treba dostaviti izbještaj u EU. Njemu uputite šta treba. I ja sam za to da bude izveštaj da u njemu piše tako kako vi kažete.
 

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,422
Izgleda da nisi pogledao prilog video, i izjavu tužiteljice. To ona kaže zašto uporno samnom vodite raspravu, vodite sa njom.
Brćes lončiće., razmisli šta pišeš a sta je pravo stanje. Zašto nije pred sudom taj koji nije dao osobnu. Mogli su mu pisati, čim je zucnuo da je psovao, vrijedao, ometa, nepostupnje po naredbi policije te narušio javni red i mir i u zatvor. Šta bi ode gospodin, a cajkan sad nek objašnjava na sudu kako je postupao.
Taj gospodin će ponovo da dolazi tako stoji njegova izjavi, zašto mu nije izrečena zabrana ulaska u HR. Znači on se bezbrižno šeta.
Ko izvuče deblji kraj.
Gospodine brgud ko ispade jazavac.
 

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,646
E da bi ti znao kako mene interesira dotični video i tužiteljica zajedno sa čokolatinom!
A ti si slobodno drži oba dva debela kraja. :cool:
 
Na vrh