@smilan moraš priznati sam sebi da smo dva svijeta različita, mislim kao HR i BiH, po tome i još po mnogo toga.
Vidim da dobro pamtiš moje stavove, to je dobro, na loše bi išlo da zaboravljaš, stario bi i ti.
Ja sam ti mišljenja da u HR nestaje prometna kultura, a vidljivo je na cestama da je sve manje onih koji znaju prometne propise. Što trebam misliti o vozaču, ili vozačici koji uđe u kružni tok, skretanjem u lijevo, u kontra smjer i pravac na izlaz prema Plodinama. U roku par dana, jedna je registracija bila ČK, druga Krapina.
Što misliti dok mi oduzme prvenstvo desnoga i ja moram silovito kočiti, a on me poprijeko gleda pa kam se ti deda rivaš, ja sam tu prvi.
Što misliti dok ženska telefonira i pobere fasadu kuće točno nasuprot naše kuće.
Nekada se govorilo da su Turci najgori vozači, čini mi se da ih u HR šijemo za dva, tri koplja.
PS
Probaj potaknuti tvoju ekipu u BiH da ostane otvoren novo izgrađeni granični prijelaz, ionako se stari most počeo raspadati i rušiti. Imamo pripremljen jedan izlet, 5-6 dana, pa da barem imamo gdje priječi granicu. Vidi se da si upučen u koje kakva ministarstva, daj postroji te svoje i dovedi pameti.
Ja samo tražim u HR manje nereda i više prometne kulture na cestama.
Javi nam ovdje, molim te, dok bude moguće priječi preko novog graničnog prijelaza, jer sad kako je Vi bi ga mogli opet svake sekunde zatvoriti.