• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako nas policija vara!!! Vozaci OBAVEZNO pogledati!

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,414
@smilan moraš priznati sam sebi da smo dva svijeta različita, mislim kao HR i BiH, po tome i još po mnogo toga.

Vidim da dobro pamtiš moje stavove, to je dobro, na loše bi išlo da zaboravljaš, stario bi i ti.

Ja sam ti mišljenja da u HR nestaje prometna kultura, a vidljivo je na cestama da je sve manje onih koji znaju prometne propise. Što trebam misliti o vozaču, ili vozačici koji uđe u kružni tok, skretanjem u lijevo, u kontra smjer i pravac na izlaz prema Plodinama. U roku par dana, jedna je registracija bila ČK, druga Krapina.
Što misliti dok mi oduzme prvenstvo desnoga i ja moram silovito kočiti, a on me poprijeko gleda pa kam se ti deda rivaš, ja sam tu prvi.
Što misliti dok ženska telefonira i pobere fasadu kuće točno nasuprot naše kuće.

Nekada se govorilo da su Turci najgori vozači, čini mi se da ih u HR šijemo za dva, tri koplja.

PS
Probaj potaknuti tvoju ekipu u BiH da ostane otvoren novo izgrađeni granični prijelaz, ionako se stari most počeo raspadati i rušiti. Imamo pripremljen jedan izlet, 5-6 dana, pa da barem imamo gdje priječi granicu. Vidi se da si upučen u koje kakva ministarstva, daj postroji te svoje i dovedi pameti.

Ja samo tražim u HR manje nereda i više prometne kulture na cestama.

Javi nam ovdje, molim te, dok bude moguće priječi preko novog graničnog prijelaza, jer sad kako je Vi bi ga mogli opet svake sekunde zatvoriti.
Nikada ni jednom rijeći nisam napisao usporedbu tvoje i moje zemlje, niti sam napisao da je nešto loše ili bolje tamo ili ovamo. Ti često staviš neke negativne posledice koje uočiš ili ti se dese ja samo na svoj način opisujem zašto se dešavaju. Niti jednom rijeći ne dovodim u sumlju tvoje navode.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,492
Da @smilan ja stavim na vidjelo "naše negativnosti" u želji da se poprave na bolje. Ne samo posljedice.

Tebi sam odgovor napisao tako, kako jesam, jer si uvrstio u tvoj tekst koje kakve institucije i svega vraga.
"Ma stavi kartonskog policajca kraj ceste i več bude večina prikočila."
Da se meni tvoja zemlja kako si napisao ne sviđa, da su u njoj za mene loši ljudi, ja se u nju ne bi po tko zna koji put vračao, evo uskoro, ponovo, kao obični izletnik.
Nemoj sve gledati kroz loše naočale. Hajde nasmij se i uživaj :geek:;)

Najnoviji postovi

Na vrh