• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako nas policija vara!!! Vozaci OBAVEZNO pogledati!

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,245
Za jedan komentar sam citirao tvoj g. "plus" . Druga dva, moj komentar nije citirao tvoj, ja sam ga napisao forumu. Znači sa drugim i ovim komentarom nemas ništa niti je upućen tebi već forumu.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,499
Kako da saznam kad će mi dozvola na "sušenje"?
Imal sam slučaj doma kad je brat mislil da je dobra ideja otpeljati se 215 i staviti na instagram.
Niko mu nije javil, niti poslal poštom, niti na e građani niš nije pisalo od kad je na hlađenju.
Nešto kasnije je na sljemenu nakon udara vepra zval policiju radi kaska, ni onda mu nisu rekli. I onda nakon 2 dana je išel po zapisnik i tek onda su mu rekli da vozačke nema.

Najnoviji postovi

Na vrh