E ovo je milina pogledati. Posebno mi se dopada ova prva s desna (to ti je valjda DOLMAR cc?), ima dugo secivo, sto je vrlo prakticno.
E sad, ko ce da napravi sintezu? @savoris, racunam na tebe.
p.S. Nemojte se vise brinuti za moju bezbednost. Jesam mala, al sam opasna :lol: :lol: :lol:
ova CCejka je kupljenja čisto iz zezanja jer je cijena bila malo više od novog lanca a pila je u fantastinom stanju
nisam još sa njom probao ozbiljnije sjeći ali sam zvuk je vrlo zajeban , vidi se da je sila , ako bude trebala za neke klade veće onda će u akciju za sada je samo suvenir jer je ogromna
najviše koristim ove dolmar100 dolmar109 i stihl26 , ovu 009 samo za gradjevinske poslove , a husku 268 sasvim rijetko jer je već stradala , cilindar je već sjeban a i sama je sva u razšarafljenom stanju
ako bi neko imao ovakvu husku za prodat bio bih zainteresovan pošto je stvarno vrijedna motorka
@chickenlover , iz tvoga izlaganja bih onda povećao mjeru kada se radi o stihlu na recimo 210 230 , sve preko toga stvarno nema smisla za ženske ruke , zajebi ti ravnopravnost polova čuvaj život
@vjerni983 , naravno da rade većina njih i do sada su sasjekle čudo šume , ''kalibar'' drva koji u većini radim odgovara 26tici i 109ki mada imam potrebu i za nekom većom vrijednom makinom jer se hvala bogu obim posla proširuje iz godine u godinu
a neki dan sam izvlačio drva za kolegu koji ima 051 na kojoj je otpao austuh , kada je upali imaš nagon da pobjegneš iz šume pošto neznaš dali slijeće svemirski brod ili je došao smak svijeta :rolleyess: bože sačuvaj kako grmi