A
AGRIPLUS65
Guest
http://www.husqvarna.com/hr/homeowner/products/chainsaws/236/
kaj ovo sranje vrijedi te novce ili ne?,trebalo bi mi nesto lakse za sumu stilovke su mi malo preteske za klastrit.
??????????????????????????????????
http://www.husqvarna.com/hr/homeowner/products/chainsaws/236/
kaj ovo sranje vrijedi te novce ili ne?,trebalo bi mi nesto lakse za sumu stilovke su mi malo preteske za klastrit.
Tooo samo deri!!!!!!:supz::gitarist:@21yes dao si mi dobar savet i razumna objasnjenja. Sthil motorne su mi poznate i po delu i po cuvenju i nije mali broj njih rekao da su najbolje. Samo je malo bezveze sto mislis da ce se neko obogatiti na tvojim preporukama, jer ja necu kupiti pilu od komsije vec u prodavnici, a tamo i stoje da bi se prodale. Pa bolje je da kupim dobru i da profitiraju zasluzni, nego da pazarim neki krs i proklinjem sto mi nije imao ko reci sta valja.
A sto necu kog ciku vuci za rukav i moliti "ispili mi ovo, ispili mi ono", pa zavisiti od njegove dobre volje i vremena, valjda nije neka misterija. Cak i ti novci nisu za salu, bar ovde, za jedan tovar zimskog ogreva kolko ga kosta izrezati motornom, mogu se hraniti deset dana. Uostalom, ne dam pare za inat, ako ga mogu uraditi sama.
Uzgred, nisam se bas rodila tupava, pa ako vec umem rukovati busilicom, brusilicom, ubodnom testerom, cirkularom...itd, itd. nece mi sigurno jedna pila doci glave.
Uzgred, nisam se bas rodila tupava, pa ako vec umem rukovati busilicom, brusilicom, ubodnom testerom, cirkularom...itd, itd. nece mi sigurno jedna pila doci glave.
MS180je ipak malo mala i za nekog ko ima 48kila!
Uzmi barem MS210 ili 230!
Moja "mala" je 021 i nekad mi je žal kaj nije 023! A ta 2-3deka razlike nikog nebudu ubili!
Malo me plaši kaj su sve ove male MADE IN KINA,moje 021 je još USA!
SVAKAKO ti isto preporučujem da si daš od nekog pokazat kako se radi s takvim strojem!
Nije to ni brusilica ni bušilica!A ni foslin na cirkularu nije bagerm ili bukvić koji leti po zraku
Uto ime moja preporuka HUSQVARNA
346XP 3,7ks 5,2kg
357XP 4,4ks 5,5kg
??????????????????????????????????
Uto ime moja preporuka HUSQVARNA
346XP 3,7ks 5,2kg
357XP 4,4ks 5,5kg
Evo zanjelo me!
Ali veli da hoče kupit i imat pak sam mislil...
A ove 236 kak je stavil link agriplus i nek stihl 210-180 jsu koju kilu lakše!
Neka kupi neku"marku"i dobra joj!
Samo ne Einhela u bauhausu ili Steelovku kod cigiča!
onda je bolje stelovku dobi dvije za 1000kn ak nebu jedna stela bude druga.Evo zanjelo me!
Ali veli da hoče kupit i imat pak sam mislil...
A ove 236 kak je stavil link agriplus i nek stihl 210-180 jsu koju kilu lakše!
Neka kupi neku"marku"i dobra joj!
Samo ne Einhela u bauhausu ili Steelovku kod cigiča!
evo neznam jesam li stavio slike moje armade
STIHL009 , DOLMAR100 , DOLMAR109 , STIHL026 , HUSKVARNA268 , DOLMAR CC
![]()
puki jebote patak da nisi malo pretjerao :?
4,4ks za ženske ruke koja će da siječe 10-20 metri godišnje :rolfer:
ako se ti i ja bavimo malo ozbiljnije tim poslom i navikli smo na takve makine ne treba svima profi pila čovječe
evo neznam jesam li stavio slike moje armade
STIHL009 , DOLMAR100 , DOLMAR109 , STIHL026 , HUSKVARNA268 , DOLMAR CC
![]()
evo, ja kupio husqvarnu....:?
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
![]()
![]()
raspao mi se moj diler za stihl, pa mi je ova bila nekako najpovoljnija u klasi...
možda je malo premala, ali čekam da kiša stane pa da vidimo šta husqvarna može napravit...:mrgreen:
evo i specifikacije...
http://www.husqvarna.com/hr/homeowner/products/chainsaws/435/#specifications