• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Ajmo malo ovdje zaspamat. Makita nije bila sigurno pred 10 godina, možda je Dolmar bio toliko jeftin da je bio odbojan. Več je prožvakana činjenica po forumu da stihl više trese i brže mu se štopa filter zraka, briga prdonju u Hr šumama koji odlučuje o nabavi hoće li radnika trest motorka i koliko često će morat čistit filter zraka, briga ga i za potrošnju benzina. Njega zanima da je pila što robusnija, izdržljivija i trajnija a to stihl je.

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
čuj;;;;tebe je očito onaj odozgo protreso,, kako ja vidim :finga: i zaštopo ti filter :butthead::rolfer::prayer: a tebi ako je mrsko očistit filter zraka i ako gledaš na potrošnju :rolfer: :rolfer: :rolfer: o emu onda ti pišeš :butthead:
Istina , tko mari za potrošnju motorne pile preporučam mu da si nabavi pilak
pila-slika-526299.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
E Hrvoje, vidi se da si amater. Pravi profići imaju prave, muške Štil pile, a ne te XP igračke :finga::weedman:

Z

zetor4718

Guest
E Hrvoje, vidi se da si amater. Pravi profići imaju prave, muške Štil pile, a ne te XP igračke :finga::weedman:

Ja imam Stihl 440ms,Stihl 044 i Husqvarn 350,nikad više neću kupit Stihl.Promjenio 2 karburatora na 440ms,milijun sviječica,svako malo izvrne se neki šaraf itd...katastrofa.Husqvarna je super,nikad ništa dirano a više je izrezala od Štilovke 440ms.ZJ po tvome tko nema najskuplju stvar,taj je amater!e to nije tako,sljedeća motorka bit če Husqvarna kao od Hrvoja!

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362

samo vi radite sa štilom ja nedam svoje husgvarne,imam još jednu ali nije na slici,ako je 500 m godišnje amaterizam neka ti bude

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Ja imam Stihl 440ms,Stihl 044 i Husqvarn 350,nikad više neću kupit Stihl.Promjenio 2 karburatora na 440ms,milijun sviječica,svako malo izvrne se neki šaraf itd...katastrofa.Husqvarna je super,nikad ništa dirano a više je izrezala od Štilovke 440ms.ZJ po tvome tko nema najskuplju stvar,taj je amater!e to nije tako,sljedeća motorka bit če Husqvarna kao od Hrvoja!

pročitaj par stranica ranije, pa ćeš vidjeti koliko je ZJ lud za Stihlom....

Z

zetor4718

Guest
pročitaj par stranica ranije, pa ćeš vidjeti koliko je ZJ lud za Stihlom....

Ma nemam ja protiv Stihl-a ništa,samo ne želim plačati ime,ali i to prihvačam samo ako svaki put moram mislim dali će upalit ili neće...u Husqvarnu nisam nikad sumnjao!Stihl je bio marka dok se u Njemačkoj pravio,ali sad to više nije.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Ma nemam ja protiv Stihl-a ništa,samo ne želim plačati ime,ali i to prihvačam samo ako svaki put moram mislim dali će upalit ili neće...u Husqvarnu nisam nikad sumnjao!Stihl je bio marka dok se u Njemačkoj pravio,ali sad to više nije.

opet pišeš, a nisi me poslušao pa pročitao ranije postove od ZJ-a!!!

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
nisi radio sa husgvarnom promjenoi bi mišljenje vrlo brzo

pa da nisam, ali ni ne trebam niti probat radit kad sam sa ovim zadovoljan.Ja nisam rekao da je Husqvarna losa sam kazem da imamo stihl i da smo zadovoljni!pozzz

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
evo s ovima mi radimo...

Uploaded with ImageShack.us

i sad gledamo pa bi kupili neku Husqvarnu..

koliko sam shvatio da radite šumu stalno zato kupi husgvarnu 372xp košta oko 6200kn ali nećeš pogriješiti,ako se odlučiš javi mi pa ćemo otići u trgovinu koja meni održava moje strojeve pa ćeš dobiti popust,ja sam iz okolice Sl.Broda

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
koliko sam shvatio da radite šumu stalno zato kupi husgvarnu 372xp košta oko 6200kn ali nećeš pogriješiti,ako se odlučiš javi mi pa ćemo otići u trgovinu koja meni održava moje strojeve pa ćeš dobiti popust,ja sam iz okolice Sl.Broda

da radimo stalno...sad imam neki izdataka za neke druge stavri..al ove gondine možda husgvarna kupljena...vec duže vrjeme planiramo al nikak kupit..ja sam ti iz okolice našica..

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
da radimo stalno...sad imam neki izdataka za neke druge stavri..al ove gondine možda husgvarna kupljena...vec duže vrjeme planiramo al nikak kupit..ja sam ti iz okolice našica..

ma nije to daleko ako budem išo na onu tvoju stranu javim ti par dana prije ako budeš išo ti na moju obavezno se javi

Najnoviji postovi

Na vrh