Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ko zna kolko je odradila u tvornici sati i sati dok ju testiranju, nemogu ju samo tak pustiti u prodaju 🤣🤣🤣sve vremenske uvjete prolazi, i položila sve sa5🏁🏁🏁🍺👌😇
Zato jer je napravljen od recikliranog aluminija.... kak i sve ostalo na svemu danas kaj se proizvodi.
Cilnder je tak flekav kot da je rabljen.
Zato sta im je sastojina vecinom meko drvo...A Njemačke i Austrijske šume Husqvarnu😇
Ti trenutno možeš nekome objasniti i pomoči na način da napišeš gde si pilu kupil, kak prejti jeftinije i kak ju raspakirati.Ali evo neki kupili i pile na temelju mojih komentara, i to mi je posebno drago. Drago mi je kada mogu pomoći nekome. Zato služi forum i iskustvo korisnika.
To budem, al sad ju opet moram u kutiju staviti, raskopati i ponovno pospremit.Ti trenutno možeš nekome objasniti i pomoči na način da napišeš gde si pilu kupil, kak prejti jeftinije i kak ju raspakirati.
Pa u tome i je cilj da se delaju i razvijaju novi alati i strojevi, kaj će kome stara pila, nova je budućnost. 🍺🍺O ostalom možda za pet let a dotle bu pila tak stara da ju niko nebu htel imati, ako buš kaj delal s njom nebu ni oku lepa
Zafrknut rukave i delat,😉Ako si baš raspoložen moreš napisati i kak novce za nju zaraditi
u stare proizvode rijetki su razocarani, u novije mnogo razocarenja.