Lee. Nikako nije upitna struja, već samo dotok goriva. Ako struja preskoči iz bilo kog razloga 4 kruga radilice, ili jedno povlačenje i još koji put povučeš, svećica je zalivena i više nemože probiti dok se ne zamijeni ili osuši.To nije razlog. Kad nema goriva onda možeš vući koliko god hoćeš, uvjek je suha. Problem je u dotok goriva i karburatoru. Menbrane ne drže gorivo zarobito u karburatoru iz nekog razloga.1. da li je sviječica masna
2. ako neće paliti kad je topla, provjeriti iskru na sviječici
3. ne usisava gorivo
Tako bi trebalo biti bilo kome ko je zatražio intervencije u servisu. Međutim smatram da to nije do marke i modela već do pojedinačnog proizvoda, za koji nije detektovan greška.Ja kao laik koji, također, sa pilama samo radi, kad donesem pilu iz ovlastenog servisa ocekujem da je iapravna, a ako nije saljem/nosim nazad.
Kod tebe stihl vlada, kod mene huskije, i jedne i druge su dobre. Osim tvog problem paljenja, nema tu velike razlike u radu ili grešim, prema potrošenoj količini goriva i napravljenom učinku.Isto tako mogu reći da u mojoj okolici ima oko desetak ljudi koji se bave sa rušenjem i ostalim radovima u šumi sa svojim radnicima i apsolutno svi koriste stihl pile. Bavim se i gljivarenjem i prošao sam već pola Hrvatske za gljivama, često susrećemo radnike Hrvatskih šuma i isto tako oni koriste stihl.