Za mene je to neispravno pa da je izrezala samo jedan rezervoar. Imam f61 34godine, 372hp neke 4god, kod mene došla polovna neispravna, konstantno uredno rade. Od pre dva mjeseca sam iskompletirao još jednu 372, odnosno pilu sa klipom 48mm što je bliže da je 365, polomljene nađene na otpadu 20e.
Sad izgleda ovako, ova desno.
Dokupio sam deklo startera, poklopac cilindra karburator I filter, naravno i nov lanac. Karburator je sa pijace, takođe iz brda da ne kažem smeća, ko za dali bi ga iko pogledao kakav je bio, uređen i fercera kao i nov. Znači od ničega se uredi da je ispravno. Vjerovatno je izrezala od tad 50metara ogreva na furke. Posmatrajući tvoj komentar i tvoj problem ili nekih drugih, sve sam rekao da je neispravno. Kome si nosio i šta je radio i konstatovao da nešto ozbiljno znaju to bi rešili. Ili neznaju ili nemaju volje, svejedno šteta je da neko ispašta.
Ako bih nekog savetovao o kupovini onda bih sigurno imao šta za reći, sigurno nebi boje ili ime odlučivali.
Svako jutro kad stignem oko 7h u jedan market, na parkingu bude nekoliko kamionića gdje je u opticaju oko 20 radnika i h365, svi su vrhunski sjekači, i za pile imaju samo reči hvale.