To ti je na tržištu od 2012 godine. Ta čip se zove autotune . Ak ti crkne je komplet sklop tog čipa in fergazera cca 100 € .Od svih tih motorki gledajuci usporedbu tezine snage i cijene husqvarna 555 mi je zapela sa oko,cuiem da ima nekakav cip u sebi za dijagnistiku i to,malo sam skeptican kad je puno elektronike,jel ima netko tu motorku da je sa njom odradio velik posao pa da kaze iskustvo?Prodavacica ima pozitivnu pricu za nju sto je njoj i u interesu da ju proda
Znas li mozda kako su se pokazale te motorke sa tim cipom,dali je odlazio cesto ili rijetko,znam da ove danasnje motorke nece trajat kao one koje su napravljene prije 20-30 godina al da me bar 10-15 godina sluzi kako treba za moje manje potrebe ja bi bio zadovoljanTo ti je na tržištu od 2012 godine. Ta čip se zove autotune . Ak ti crkne je komplet sklop tog čipa in fergazera cca 100 € .
Osobno sam prezadovoljan i sljedeća motorka je definitivno sa AT.Niš korist te s čipom ovaj uzeo što radi u šumi izludi sama se štela fok se ne ugrije nemože radit.
I nezz htio ju vratiti neće ovi ni da čuju 😂😂😂
Ja sam prezadovoljan. Recimo više nego pola manja potrošnja ,tak da ak je rabiš dosta sama sebe bu prek goriva isplatila. Al frišni bencin i xp ulje u omjeru 1:32 i uvijek oštri zubi da nije finog praha.Znas li mozda kako su se pokazale te motorke sa tim cipom,dali je odlazio cesto ili rijetko,znam da ove danasnje motorke nece trajat kao one koje su napravljene prije 20-30 godina al da me bar 10-15 godina sluzi kako treba za moje manje potrebe ja bi bio zadovoljan