Baš mi je drago da sam ti pomogel, baš sam posebno sad ponosan. 👍👍🍺Prvo moram reći da si tu suodgovoran za kupnju 555 zbog svojih komentara na forumu 🤣
Imam inače f61 staru oko 40 let koja i dalje radi bez greške i ikakvog kvara 👌
Htel sam nešto u toj klasi ali malo lakše tak da sam prije mjesec dana prvo kupil nju, a onda brat rekel da on hoće nešto lakše za sebe pa smo uzeli i 440 🤣🤣![]()
Sve stigneno, bum ja još navrnul😉a i iskreno nisam se setil, trebal si me zmisli.Trebal si ostaviti cilindar da ti ga nakopam i klip da ga malo preuredim. A nebi bilo loše i auspuh preraditi.
A mogel si mi usput i one svječice donesti i ostaviti kod ZJ-a![]()
Cijene padaju.....Baš mi je drago da sam ti pomogel, baš sam posebno sad ponosan. 👍👍🍺
Si puno već delal snjom? 👌Ova manja je dobra za kite klestiti i sitno tak nekaj.
Sve stigneno, bum ja još navrnul😉a i iskreno nisam se setil, trebal si me zmisli.
@drazenhonda gle.:
![]()
H MOTORNA PILA H 365 X-TORQ 966 42 83-18
Motorna pila Husqvarna 365 (kataloški broj 966 42 83-18) Snažna i robusna pila. Razvijena u bliskoj suradnji sa profesionalcima koji rade u najzahtjevnijim uvjetima. Mala težina i velika snaga u kombinaciji sa robusnim motorom, čine ovu pilu prikladnom za širok raspon zadataka. Pogodna za rado…www.comet.hr
Da...Kolega je visemetrica na prodaju?
Odradila 2 rezervara, srušio stari orah 60 cm, bukvu koju si videl, jednu manju oko 80 i još jednu koja je kolateralna žrtva od 50 cm. 🤣- čekam ljeto da mogu u šumu po drvaSi puno već delal snjom? 👌Ova manja je dobra za kite klestiti i sitno tak nekaj.
Kad dojde vreme za štelanje onda više nebuš baš tak zadovoljanzadovoljan prvenstveno jer nema više podešavanja fergazera 👌
Da bar ja tak nekaj imam za rušit, a ne ja nemam kaj, mogu ju samo sad gledat do druge godine dok opet nepem u šumu 😂😂Odradila 2 rezervara, srušio stari orah 60 cm, bukvu koju si videl, jednu manju oko 80 i još jednu koja je kolateralna žrtva od 50 cm. 🤣- čekam ljeto da mogu u šumu po drva.
Pila stvarno lijepo radi, ima snage - kada rušim pičim mač direktno u drvo čitavom dužinom mača bez problema, a zadovoljan prvenstveno jer nema više podešavanja fergazera 👌
Ova veća će rušiti i piliti trupce u duetu sa f61, dok će manja služiti za čišćenje krošnje i normalno za manja stvari 💪
Zakaj? Ko to rekel? To nije istina.Kad dojde vreme za štelanje onda više nebuš baš tak zadovoljan![]()
Na žalost siguran sam da ne bu radila 40 let ko f61Kad dojde vreme za štelanje onda više nebuš baš tak zadovoljan![]()
Nemoj bit u strahu za niš, sve je kak mora biti👌Na žalost siguran sam da ne bu radila 40 let ko f61![]()
Pa to je, ak niš drugo mobitel se bi malo počinul😅😂Kolko imaš vremena.
Recimo ti bi mogel piliti maksimalno 15 minuta jer te nakon toga forum automatski odlogira, a i mob bi ti se ohladil ako nebi dugo surfal![]()
Naravno da neće toliko godina , isti promjer klipa , odnosno ista snaga a ima više obrtaja , samo više nabriijana , a to joj smanjuje vijek.Na žalost siguran sam da ne bu radila 40 let ko f61
...a i žene se mijenjaju tam negdje oko 20g braka...zamijene se malđim modelomDanas više ljudima nije ni cilj da istu motorku koriste 40 godina... Kao ni voziti isti auto 20 godina...