1. Ma nekako sam skeptičan prema tom autotune-u.Ako si vec na 4500 kn dodaj jos 400 i uzmi Husqy 545 mk2, kod Blaževića je 4905 kn za gotovinu Motorna pila Husqvarna 545 Mark II - Trgovina i usluge Blažević
Ja sam prije sat vremena dosao u sumu vidio ovo drvo i zakljucio da mi je 572 xp mala, pitao Natasu da li ima 592...i u ponedjeljak stize azdaja..ak ne prije 😁Hvala dečki na savjetima. Sad ste me zaintrigirali stvarno za 545. I ja kupujem lance i vodilice i pribor kod njih i stvarno sam zadovoljan s njima. Ja nisam profić, godišnje radim za sebe oko 40m drva i još toliko kod strica, ali volim imati dobar alat jer mi treba i u voćnjaku i za druge stvari no ne prevelika jer već sam reko imam H365xtorq.
Kak je ovo drvo palo na onu stranu kad je zasjek s ove bliže? 😁Ja sam prije sat vremena dosao u sumu vidio ovo drvo i zakljucio da mi je 572 xp mala, pitao Natasu da li ima 592...i u ponedjeljak stize azdaja..ak ne prije 😁
Nije, tak se cini zbog obrade zilista, zasjek je sa prave strane 😁Kak je ovo drvo palo na onu stranu kad je zasjek s ove bliže? 😁
Da vidio sam al to mi je prevelko 545 je gornja granica. Do sad sam imal jonsered cs 2141 2kw i bila je super. Rastepo sam ju u dijelove. Najsretniji bih bio kad bi se isplatila složiti al se ne isplati. Moram otići do Blaževića kad budem išo u Dugo Selo da usporedim uživo.
Objasnil sam već u prijašnjim postovima kaj mi treba. Znaći oko 3ks i 4500kn gornja granica. E sad 545 je 400kn skuplja al fakat su me dečki zaintrigirali za nju. Ja sam si nekak ciljal na H450 ili ekvivalent u u Stihl-u. Imam i H365x torq tak da mi treba neš manje al ne opet preslabo. Još bum malo razmislil i kad kupim saznali budete obećavam slike a možda i video!545 je top pila ako ne delaš profi šumu, ono za drva pilit do fi 80 do 100 cm,50 do 100 metri godišnje ako delaš, a iznad moraš kupiti 555,sad je na tebi da vidiš kaj ti treba🙂👍💪🍻
Pred par tjedna sam i sam trazil savjet kolega... Htel sam kupiti motorku da mi potpuni rupu između ms 180 i 372xp. Kupio sam 545m2. 😀Hvala dečki na savjetima. Sad ste me zaintrigirali stvarno za 545. I ja kupujem lance i vodilice i pribor kod njih i stvarno sam zadovoljan s njima. Ja nisam profić, godišnje radim za sebe oko 40m drva i još toliko kod strica, ali volim imati dobar alat jer mi treba i u voćnjaku i za druge stvari no ne prevelika jer već sam reko imam H365xtorq.
Nestrpljivo čekamo slike, daj požuri čim prije, najbolje odma sutra u šoping👌💪🍻🙂Objasnil sam već u prijašnjim postovima kaj mi treba. Znaći oko 3ks i 4500kn gornja granica. E sad 545 je 400kn skuplja al fakat su me dečki zaintrigirali za nju. Ja sam si nekak ciljal na H450 ili ekvivalent u u Stihl-u. Imam i H365x torq tak da mi treba neš manje al ne opet preslabo. Još bum malo razmislil i kad kupim saznali budete obećavam slike a možda i video!
Lijepi pozdrav svima!
Cudna obrada zilista moram priznatiNije, tak se cini zbog obrade zilista, zasjek je sa prave strane 😁
Zasto? Kako cudna?Cudna obrada zilista moram priznati